Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βαλίτσα, ακτοπλοϊκά και ταξίδι με προορισμό τις Κυκλάδες

Βαλίτσα, ακτοπλοϊκά και ταξίδι με προορισμό τις Κυκλάδες

Οι δυνατότητες για μαγευτικά ταξίδια στα ελληνικά νησιά δεν σταματούν στο τέλος Αυγούστου. Φτιάξτε γρήγορα βαλίτσα και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Μπορεί να πλησιάζει το τέλος Αυγούστου και οι συνθήκες σε όλη τη χώρα να είναι διαφορετικές σε σχέση με κάθε άλλη χρονιά, ωστόσο το καλοκαίρι είναι εδώ και προκαλεί τον καθένα να το απολαύσει. Άλλωστε, όπως όλοι γνωρίζουν, οι μαγευτικοί ελληνικοί προορισμοί είναι το ίδιο απολαυστικοί και τον Σεπτέμβρη.

Για τα μόνα που πρέπει να φροντίσετε είναι να φτιάξετε τη βαλίτσα σας, να βρείτε την κατάλληλη παρέα και να επιλέξετε έναν από τους πιθανούς προορισμούς που σας φέρνει πιο κοντά η SEAJETS με τα υπερσύγχρονα πλοία «Champion Jet 2» και «World Champion Jet».

Τα ταχύπλοα πλοία της SEAJETS σας ταξιδεύουν στα ελληνικά νησιά, συνδέοντας τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και του Ηράκλειου Κρήτης με 30 νησιά – προορισμούς του Αιγαίου και πραγματοποιώντας πάνω 300 διασυνδέσεις μεταξύ των νησιών του Αιγαίου, με μοναδικό σκοπό να απολαύσετε με ασφάλεια τις διακοπές σας.

Ταξιδέψτε, με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια προς τους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς των Κυκλάδων. Φτάστε πιο γρήγορα από ποτέ από τον Πειραιά σε Σέριφο – Σίφνο – Μήλο με το «Champion Jet 2» και σε Σύρο – Μύκονο – Πάρο – Νάξο – Ίο – Σαντορίνη με το «World Champion Jet».

Ταξιδέψτε με ασφάλεια

Και αν οι συνθήκες φέτος είναι ιδιαίτερες λόγω του κοροναϊού, η SEAJETS έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος των πλοίων της, διαθέτοντας εξοπλισμό κλιματισμού με ειδική εξελιγμένη τεχνολογία που προσφέρει ενισχυμένη απορροφητική ικανότητα και αποτελεσματικότητα ανάλογο των αεροπλάνων.

Αν ακόμα έχεις ενδοιασμούς για την ημερομηνία του ταξιδιού, η SEAJETS προσαρμοζόμενη στη συνεχώς μεταβαλλόμενη περίοδο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό, υιοθετεί νέα ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων και εφαρμόζει αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο σύνολο του στόλου της, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και όλες τις αρμόδιες Αρχές.

Το τρίπτυχο «ατομική ευθύνη – αυτοσυνείδηση – συλλογική υπευθυνότητα» είναι αυτό που χαρακτηρίζει τη SEAJETS και το πλήρωμα των πλοίων της, με σκοπό οι επιβάτες να απολαύσουν με ασφάλεια το ελληνικό καλοκαίρι.

Κυκλάδες = SEAJETS

Αν η επιλογή σας είναι οι Κυκλάδες, τότε η SEAJETS θα καλύψει τους πιθανούς προορισμούς σας.

Ειδικότερα, ο πρωταθλητής κόσμου –με ρεκόρ Guinness για την ταχύτητα του- «World Champion Jet» εκτελεί καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη σε χρόνους ρεκόρ. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που του χάρισαν το βραβείο «Πλοίο της Χρονιάς» από τα διεθνούς κύρους βραβεία «Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης σε ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, το μοναδικό σχεδιασμό, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, την συνέπεια αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην ελληνική ναυτιλία.

Αν θα είστε ένας από τους τυχερούς που θα απολαύσουν το εσωτερικό του με προορισμό ένα από τα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων, τότε θα μπορέσετε να δείτε από κοντά και ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1. Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου, θαυμάζει κανείς ένα από τα μονοθέσια που έχουν αγωνιστεί στον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα, μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen τις χρονιές 2003 – 2004.

Αν παρ’ όλα αυτά θέλετε πιο ήρεμες διακοπές, η επιλογή ενός προορισμού ανάμεσα σε Σέριφο, Σίφνο ή Μήλο είναι ιδανική. Και αυτό γιατί η SEAJETS δρομολογεί για πρώτη φορά στις Δυτικές Κυκλάδες το γρηγορότερο ταχύπλοο για επιβάτες και οχήματα: «Champion Jet 2».

Ανεβαίνοντας στο «Champion Jet 2» μπορείς σε 2 ώρες και 10 λεπτά να είσαι στη Σέριφο για να απολαύσετε μια από τις δεκάδες παραλίες, να φάτε υπέροχα πιάτα στη Σίφνο σε 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το ταξίδι για τη Μήλο –όπου θα θαυμάσεις τις μαγευτικές σπηλιές- διαρκεί μόλις 3 ώρες και 25 λεπτά!

Προσφορές για όλους 

Επιπλέον των εξαιρετικών παροχών της, η SEAJETS προσφέρει στους επιβάτες που θα ταξιδέψουν με το πλοίο Champion Jet 2 και συγκεκριμένα στο δρομολόγιο Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος, σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές.

Ειδικότερα, παρέχεται έκπτωση -20% στα εισιτήρια της επιστροφής -όταν αυτά εκδίδονται ταυτόχρονα με τα εισιτήρια της αναχώρησης, έκπτωση -20% στους τρίτεκνους, ενώ για τους μόνιμους κατοίκους προβλέπεται έκπτωση -15%.

Παράλληλα, όσοι ταξιδέψουν το διάστημα 7-27 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη φθινοπωρινή προσφορά, όπου παρέχεται έκπτωση 25% σε όλα τα εισιτήρια από και προς το λιμάνι του Πειραιά για περιορισμένο αριθμό θέσεων, για το Champion Jet 2 και το δρομολόγιο Πειραιάς – Σέριφος – Σίφνος – Μήλος.

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024