Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αδιανόητο ρεκόρ από τη φοβερή Μπάγερν!

Αδιανόητο ρεκόρ από τη φοβερή Μπάγερν!

Αυτή η ομάδα έχει βαλθεί να τους... τρελάνει όλους και με μεγάλο της «όπλο» την επίθεση, στοχεύει στην κατάκτηση του Champions League!

Είναι, κακά τα ψέματα, σε εκπληκτική φόρμα και… τρομάζει με τις εμφανίσεις της. Τους πάντες.

Η Μπάγερν Μονάχου, με το 8-2 επί της Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό, έδειξε πως δεν αστειεύεται. Απέδειξε για μία ακόμη φορά πως οι Γερμανοί δεν λυπούνται κανέναν και δεν… καίγονται ιδιαίτερα για το fair play. Όσα γκολ μπορούν θα τα πετύχουν.

Το ίδιο έκαναν οι Βαυαροί με την Μπάρτσα. Σκόραραν 8 γκολ και είχαν ευκαιρίες για… άλλα τόσα! Με μία σαρωτική εμφάνιση έστειλαν το μήνυμα πως έχουν πάει στην Πορτογαλία για να κατακτήσουν το Champions League. Και αυτή τη στιγμή μάλλον είναι το φαβορί.

Απόψε, βράδυ Τετάρτης (19/8), η Μπάγερν θα αντιμετωπίσει τη Λιόν για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Με φόντο την πρόκριση στον τελικό. Εκεί όπου περιμένει ήδη η Παρί Σεν Ζερμέν.

Κανείς δεν ξέρει αν η Μπάγερν προκριθεί στον τελικό και αν καταφέρει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά». Ένα είναι το σίγουρο όμως. Πως ό,τι και αν συμβεί, οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν γράψει ήδη ιστορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Με τα 8 γκολ που πέτυχε η ομάδα του Χάνσι Φλικ στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, έφτασε συνολικά τα 39 τέρματα στο φετινό Champions League. Σε σύνολο 9 αγώνων. Αυτή η καταπληκτική επίδοση μεταφράζεται σε 4,3 γκολ ανά αγώνα!

Ανεπανάληπτο στατιστικό. Κυριολεκτικά. Διότι ποτέ ξανά στο παρελθόν μία ομάδα στο UCL δεν κατάφερε να φτάσει σε έναν τέτοιο μέσο όρο τερμάτων σε μία χρονιά. Είναι το απόλυτο ρεκόρ. Το οποίο κρατούσε η Παρί Σεν Ζερμέν από τη σεζόν 2017-18. Αλλά η φοβερή και τρομερή Μπάγερν Μονάχου, όχι απλά το έσπασε, αλλά το συνέτριψε!

Δείτε όλα τα γκολ της Μπάγερν φέτος στο Champions League:

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024