Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάσκα ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους φορούν οι Αθηναίοι υπό το φόβο του κοροναϊού

Μάσκα ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους φορούν οι Αθηναίοι υπό το φόβο του κοροναϊού

Η καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων έχει θορυβήσει τους Αθηναίους που προσπαθούν να προστατευτούν με κάθε τρόπο, αρκετοί φορώντας μάσκα και σε ανοιχτούς χώρους. Την ίδια ώρα ειδικά κλιμάκια κάνουν τεστ και θερμομετρήσεις στα λιμάνια σε όσους επιστρέφουν από διακοπές

Η καθημερινή αύξηση των κρουσμάτων έχει θορυβήσει τους Αθηναίους που προσπαθούν να προστατευτούν με κάθε τρόπο, αρκετοί φορώντας μάσκα και σε ανοιχτούς χώρους. Την ίδια ώρα ειδικά κλιμάκια κάνουν τεστ και θερμομετρήσεις στα λιμάνια σε όσους επιστρέφουν από διακοπές.

Πλέον η μάσκα έχει γίνει απαραίτητη. Οι πολίτες της Αθήνας τη φορούν ακόμη και σε ανοιχτούς χώρους, στο δρόμο που περπατούν, στους πεζόδρομους, στη στάση των λεωφορείων. Ο κόσμος φοβάται. Νιώθει τον κοροναϊό να εξαπλώνεται επικίνδυνα.

Ο φόβος πλέον κυριαρχεί στους πολίτες. Φορούν μάσκα παντού, σε κάθε τους βήμα, ενώ ένα νέο lockdown τρομοκρατεί και μόνο στη σκέψη.

Στον Πειραιά δεν έχουν σταματήσει λεπτό οι έλεγχοι. Το κλιμάκιο των γιατρών εξετάζει έναν προς έναν τους ταξιδιώτες που αποβιβάζονται. Άλλωστε οι περισσότεροι πέρασαν τις ημέρες των διακοπών τους σε νησιά με ιδιαίτερα επιβαρυμένη επιδημιολογική εικόνα.

Τα επόμενα 24ωρα τα μεγάλα αστικά κέντρα θα επιστρέψουν στην κανονικότητα. Οι λοιμωξιολόγοι τονίζουν ότι οι νέοι θα πρέπει να αυτοπεριοριστούν.

Την επόμενη εβδομάδα ίσως κριθούν όλα. Με τη νεολαία στις πόλεις, και τα κρούσματα να αυξάνονται ραγδαία μέρα με την ημέρα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024