Τον κόλπο της Κισσάμου διασχίζει κολυμπώντας 45χρονος – Συγκεντρώνει χρήματα για ειδικό σχολείο
Τον κόλπο της Κισσάμου, από την περιοχή του Μπάλου μέχρι την παραλία του Τελωνείου Κισσάμου, διασχίζει κολυμπώντας από το πρωί ο 45χρονος αθλητής του τριάθλου Κώστας Βαρουχάκης, για να καλύψει απόσταση 25 χιλιομέτρων.
Τον κόλπο της Κισσάμου, από την περιοχή του Μπάλου μέχρι την παραλία του Τελωνείου Κισσάμου, διασχίζει κολυμπώντας από το πρωί ο 45χρονος αθλητής του τριάθλου Κώστας Βαρουχάκης, για να καλύψει απόσταση 25 χιλιομέτρων.
Σκοπός της προσπάθειάς του είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη των κτιριακών αναγκών του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κισσάμου, που λειτουργεί στην περιοχή των Κουτουφιανών ως σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας επαγγελματικής εκπαίδευσης για μαθητές που έχουν διαγνωστεί με αναπηρίες.
Τον 45χρονο, οποίος αναμένεται να ολοκληρώσει την προσπάθειά του αργά το απόγευμα, συνοδεύουν επτά εθελοντές της ναυαγοσωστικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με ειδικό σκάφος, ενώ στα τελευταία χιλιόμετρα της διαδρομής θα κολυμπήσουν μαζί του και μικροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.
Την προσπάθεια στηρίζουν ο Δήμος και η Νεολαία Κισσάμου, ενώ, ήδη, για τις ανάγκες του ειδικού σχολείου έχει συγκεντρωθεί χρηματικό ποσό περίπου 4.000 ευρώ.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59