Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξενοδόχοι Χαλκιδικής για lockdown: Προέχει η υγεία - Κατεπείγουσα η ανάγκη στήριξης της περιοχής

Ξενοδόχοι Χαλκιδικής για lockdown: Προέχει η υγεία – Κατεπείγουσα η ανάγκη στήριξης της περιοχής

Τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής σχολίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, σημειώνοντας πως παρά τα μεγάλα οικονομικά κόστη και τις επιχειρηματικές απώλειες, η υγεία όλων προέχει

Τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής σχολίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Γρηγόρης Τάσιος, σημειώνοντας πως παρά τα μεγάλα οικονομικά κόστη και τις επιχειρηματικές απώλειες, η υγεία όλων προέχει.

Σε ανακοίνωσή του σημειώνει, παράλληλα, την ανάγκη σχεδιασμού μόνιμου μηχανισμού στήριξης των επιχειρήσεων καθώς, όπως τονίζει, πρόκειται για στοίχημα επιβίωσης του νομού.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τάσιου:

«Είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι που γίνεται ακόμη δυσκολότερο, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση που είχαμε κάνει εξ αρχής για «ένα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω».

» Ο τουρισμός της Χαλκιδικής εφάρμοσε και θα συνεχίσει να εφαρμόζει με ευλάβεια κάθε υποδεικνυόμενο υγειονομικό μέτρο, αφού η τύχη αυτού του καλοκαιριού είναι στα χέρια των ειδικών και μόνον αυτών. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις σε αυτό και η συνεργασία μας με τις αρμόδιες αρχές είναι δεδομένη για την πιστή εφαρμογή και επιτήρηση των νέων περιοριστικών μέτρων.

» Η υγεία όλων είναι πάνω απ’ όλα. Ακόμη κι αν αυτό μεταφράζεται σε μεγάλα οικονομικά κόστη και σημαντικές επιχειρηματικές απώλειες. Γι’ αυτό και είναι κατεπείγουσα πλέον η ανάγκη σχεδιασμού ενός μόνιμου μηχανισμού στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων σε περιοχές που μπαίνουν ουσιαστικά σε καθεστώς «lockdown», μέχρι να υπάρξει μια αποτελεσματική απάντηση της επιστήμης στην πανδημία.

» Είναι στοίχημα επιβίωσης του νομού μας, καθώς η οικονομία του εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τον τουρισμό και εδώ θα μετρηθεί η ευθύνη όλων».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024