Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάρον Στόουν : Πυρ κατά ριπάς κατά Τραμπ - «Ψηφίστε για να ζήσετε»

Σάρον Στόουν : Πυρ κατά ριπάς κατά Τραμπ – «Ψηφίστε για να ζήσετε»

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagam, η Σάρον Στόουν χαρακτηρίζει «δολοφόνο» τον πρόεδρο των ΗΠΑ χωρίς να τον κατονομάζει

Πληθαίνουν οι φωνές οι οποίες τάσσονται ξεκάθαρα εναντίον του αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Μετά από την «πύρινη» ομιλία της πρώην Πρώτης Κυρίας, Μισέλ Ομπάμα , στο συνέδριο των Δημοκρατικών η οποία έγινε viral, σταρ του Χόλιγουντ όπως η Σάρον Στόουν, δεν διστάζουν να στείλουν δημόσια το δικό τους μήνυμα στον κόσμο, τασσόμενοι κατά των πολιτικών και των πρακτικών που ασκεί ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ειδικότερα, η Σάρον Στόουν εξέφρασε δημόσια το θυμό της για τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας της αδερφής της, η οποία νόσησε με κοροναϊό ενώ πάσχει ήδη από λύκο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagam, μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός χαρακτηρίζει «δολοφόνο» τον πρόεδρο των ΗΠΑ χωρίς να τον κατονομάζει.

Τασσόμενη αναφανδόν υπέρ του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις, των υποψηφίων, δηλαδή, των Δημοκρατικών για την προεδρία και την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, η Στόουν ανέλυσε την άποψή της.

«Τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο αν ψηφιστούν ο Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις. Και ο λόγος που θα γίνει αυτό είναι γιατί με τις γυναίκες στην εξουσία θα δοθεί μάχη για τις οικογένειες, θα δοθεί μάχη για τους ανθρώπους να ζήσουν. Παρακαλώ ψηφίστε. Και παρακαλώ, ό,τι και να κάνετε, μην ψηφίσετε έναν δολοφόνο» λέει μεταξύ άλλων η Σάρον Στόουν.

Στο βίντεο η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε, τέλος, ότι από κοροναϊό πέθαναν η γιαγιά της και η νονά της ενώ εκτός από την αδερφή της με τον ιό νόσησε και ο γαμπρός της.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Σάρον Στόουν στο Instagram:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024