Αδίστακτοι χρησιμοποιούν το όνομα του Χρήστου Σταϊκούρα για διαδικτυακή απάτη
Διαδικτυακή απάτη με τη χρήση του ονόματός του για χορήγηση δανείων και χρηματοδοτήσεις, καταγγέλλει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, εφιστώντας την προσοχή των πολιτών. Μάλιστα, ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές.
Διαδικτυακή απάτη με τη χρήση του ονόματός του για χορήγηση δανείων και χρηματοδοτήσεις, καταγγέλλει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, εφιστώντας την προσοχή των πολιτών. Μάλιστα, ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές.
Ειδικότερα, ο υπουργός έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter τα εξής:
«Με αφορμή σημερινές καταγγελίες πολιτών, που έλαβαν e-mail από πρόσωπο με τη φερόμενη επωνυμία «Patricia Grelet (Finance Plus)», ενημερώνω, και εφιστώ την προσοχή σας, ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το εν λόγω πρόσωπο ή εταιρεία, ούτε με τυχόν άλλο που σχετίζεται με την παροχή δανείων.
Τονίζω επίσης ότι, όπως διευκρίνισα την περασμένη Παρασκευή, δεν σχετίζομαι κατ’ ουδένα τρόπο με ιστοσελίδες και διαφημίσεις για παροχή χρηματοδότησης».
Δεν έχω καμία απολύτως σχέση
με το εν λόγω πρόσωπο ή εταιρεία, ούτε με τυχόν άλλο που σχετίζεται με την παροχή δανείων. Τονίζω επίσης ότι, όπως διευκρίνισα την περασμένη Παρασκευή, δεν σχετίζομαι κατ' ουδένα τρόπο με ιστοσελίδες και διαφημίσεις για παροχή χρηματοδότησης.
— Christos Staikouras (@cstaikouras) August 19, 2020
- Στάρμερ: Υπό πίεση – Στόχος να πείσει το κόμμα του και τους πολίτες ότι μπορεί να παραμείνει πρωθυπουργός
- Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Γέννησε η ηθοποιός – Το μήνυμα και οι φωτογραφίες με το νεογέννητο
- Χανταϊός: Το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν για τον 70χρονο
- Πρωτοδικείο Αθηνών: Νέα μέτρα ασφαλείας από σήμερα – Πύλες ελέγχου και μηχανήματα X-ray
- Η αποκάλυψη του Μαρτίνεθ για τον Μπράξτον Κι πριν το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Φωτόπουλος
- «Απαντήστε χωρίς υπεκφυγές» – Ερωτήματα ΠΑΣΟΚ σε Μαρινάκη μετά τις αντιφάσεις του Δημητριάδη για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Ξάνθη: Θρίλερ με νεκρό βρέφος – Συνελήφθη η μητέρα του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442