Κόντε : «Δυνατή η Σεβίλλη, αλλά μπορούμε να πάρουμε το Europa»
Η Ίντερ διέλυσε την Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τον Αντόνιο Κόντε να δηλώνει χαρούμενος για την εμφάνιση των παικτών του.
Μετά από χρόνια, η Ίντερ βρίσκεται και πάλι σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με την ομάδα του Μιλάνου να… ισοπεδώνει την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Ο κόουτς της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε ήταν χαρούμενος με την απόδοση των παικτών του και εστίασε στην ευκαιρία για τρόπαιο που έχει μπροστά της η ομάδα.
Στον τελικό του Europa League, οι Μιλανέζοι θα αντιμετωπίσουν την Σεβίλλη, με τον 51χρονο τεχνικό να τονίζει πως η ισπανική ομάδα ξέρει καλά την διοργάνωση.
«Παίξαμε εξαιρετικά και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και έδωσαν την απάντηση τους. Είναι δύσκολο να ξεχάσεις. Η Ίντερ Μιλάνου ήταν μία φανταστική ομάδα.
Τώρα μετά από 10 χρόνια μπορούμε να… σηκώσουμε ένα τρόπαιο. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα και τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να το δώσουμε στους οπαδούς μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα, η Σεβίλλη ξέρει καλά την διοργάνωση. Εμείς έχουμε πολλούς παίκτες που παίζουν για πρώτη φορά στην διοργάνωση. Έχουμε ενθουσιασμό και δύναμη».
- Super League 2: «Ανάσα» παραμονής ο Νέστος (2-1), νίκησε ο ΠΑΟΚ Β’ (1-0), ισοπαλία ο Ηρακλής (0-0)
- Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
- LIVE: ΟΦΗ – Ολυμπιακός
- Ντε Κολό: «Αν κατακτήσουμε τη Euroleague, ίσως αποσυρθώ»
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (pic)
- LIVE: Ίντερ – Αταλάντα
- Ευχάριστα νέα στην Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει ο Γκάβι μετά από 7 μήνες!
- Παναθηναϊκός: Sold out η αναμέτρηση με την Εφές για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442