Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάινς: Η χημεία έκανε τη διαφορά στον Ολυμπιακό

Χάινς: Η χημεία έκανε τη διαφορά στον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός τόνισε πως στον Πειραιά οι παίκτες ένιωθαν πως βρίσκονται σε μία οικογένεια και πως έτσι ήρθαν οι τίτλοι

Την άποψη ότι η χημεία έκανε τη διαφορά στον Ολυμπιακό και στέφθηκε δύο σερί χρονιές πρωταθλητής Ευρώπης εξέφρασε ο Κάιλ Χάινς.

Ο σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος συνέβαλε σημαντικά στο να ανέβουν οι Πειραιώτες στην κορυφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου το 2012 και το 2013, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ιταλικού συλλόγου, όπου μίλησε για πολλά πράγματα.

Απαντώντας στο σχόλιο ότι «ο Ολυμπιακός κατέκτησε διαδοχικούς τίτλους Euroleague, ένα σπάνιο κατόρθωμα που το πέτυχε μια προφανώς ξεχωριστή ομάδα», ο 34χρονος άσος τόνισε: «Αυτή η ομάδα ήταν ξεχωριστή, εξαιτίας της χημείας που δημιουργήθηκε εντός κι εκτός παρκέ. Οι παίκτες που ήταν εκεί, Βασίλης Σπανούλης, Πέρο Άντιτς, Γιώργος Πρίντεζης, Τζόι Ντόρσεϊ, Σλούκας. Όλοι έχουμε σπουδαίες αναμνήσεις από αυτά που πετύχαμε, αλλά η χημεία έκανε τη διαφορά, ήμασταν σαν αδέλφια. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός είναι ο λόγος που μας οδήγησε να κερδίσουμε τόσα πολλά. Εμπιστευόμασταν ο ένας τον άλλο, πραγματικά συμπαθούσαμε ο ένας τον άλλο και το μόνο που θέλαμε ήταν το καλύτερο ο ένας για τον άλλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ερωτηθείς για τα συναισθήματά του, καθώς είναι ο Αμερικανός που έχει κατακτήσει περισσότερες φορές τη Euroleague, ο Χάινς υπογράμμισε: «Είναι μια τεράστια τιμή – ένα σπουδαίο επίτευγμα – να συνειδητοποιώ ότι είμαι στην κορυφή αυτής της λίστας, λαμβάνοντας υπόψη πόσοι σπουδαίοι Αμερικανοί παίκτες έχουν παίξει στην Euroleague και έχουν «χτίσει» την καριέρα τους εδώ. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, μια τιμή, αλλά ελπίζω ότι μπορώ να κατακτήσω ακόμη μια ή δύο Euroleague προτού τελειώσει η καριέρα μου».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση για ποια πράγματα αγωνίζεται και ποια είναι τα κίνητρά του, ύστερα από την καριέρα που είχε, ο Χάινς επισήμανε: «Για μένα τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ, οι στόχοι είναι πάντα οι ίδιοι, η κατάκτηση τροπαίων, η κατάκτηση πρωταθλημάτων. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο ήρθα στην Ολίμπια Μιλάνο. Για να είμαι μέρος ενός συλλόγου, μιας ομάδας, ενός ομίλου που βοηθά στο να επιστρέψουν οι τίτλοι στο Μιλάνο, είτε είναι στην Ιταλία, είτε στην Euroleague. Αυτός είναι ο στόχος, σ’ αυτό έχω επικεντρώσει την προσοχή μου. Και νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι για όλους εδώ, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα που μπορεί να τελειώσει τη σεζόν με την κατάκτηση τίτλων».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024