Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υποβρύχιος «πόλεμος» δίπλα στο Oruc Reis

Υποβρύχιος «πόλεμος» δίπλα στο Oruc Reis

Οι «αόρατοι» φρουροί των ελληνικών θαλασσών αποτελούν εδώ και μία εβδομάδα τον μεγάλο πονοκέφαλο των τουρκικών δυνάμεων στο «θέατρο» των επιχειρήσεων που εξελίσσεται στην περιοχή της παράνομης Νavtex

Οι Τούρκοι τα ψάχνουν απεγνωσμένα. Αλλά όσο κι αν προσπαθούν δεν μπορούν να τα εντοπίσουν. Οι «αόρατοι» φρουροί των ελληνικών θαλασσών και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, τα ελληνικά υποβρύχια, αποτελούν εδώ και μία εβδομάδα τον μεγάλο πονοκέφαλο του «Ορούτς Ρέις», αλλά και των τουρκικών δυνάμεων που έχουν αναπτυχθεί στα νότια του Καστελλορίζου, πρωταγωνιστώντας σε έναν ιδιότυπο υποβρύχιο πόλεμο.

Ουσιαστικά τα ελληνικά υποβρύχια είναι παντού σε αυτή τη νέα ελληνοτουρκική κρίση και «σκανάρουν» αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά κάθε κίνηση τόσο του τουρκικού σεισμογραφικού όσο και των πολεμικών πλοίων της Τουρκίας.

Είναι δημοσιοποιημένο ότι το «Ορούτς Ρέις» και η συνοδεία του παρακολουθούνται από δύο ελληνικές φρεγάτες, όμως «σκιά» του τουρκικού σεισμογραφικού, από την ώρα που προσέγγισε την ελληνική υφαλοκρηπίδα, έχει γίνει και τουλάχιστον ένα ελληνικό υποβρύχιο. Και έχει σημαντική συμβολή στο να γνωρίζουν οι επιτελείς του «Πενταγώνου» ανά πάσα στιγμή αν το «Ορούτς Ρέις» κάνει έρευνα ή όχι.

-Θα προσπαθήσουν να πάρουν ρεβάνς οι Τούρκοι;

-Τι δείχνει η σύγκριση των υποβρυχιακών δυνάμεων Ελλάδας – Τουρκίας

Διαβάστε περισσότερα στα ΝΕΑ που κυκλοφορούν την Τρίτη

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024