Το δικό της ηχηρό μήνυμα για τους κινδύνους που κρύβει ο κοροναϊός όχι μόνο για την υγεία αλλά και για τις ανθρώπινες σχέσεις, έστειλε μέσα από μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια, Ρούλα Κορομηλά.

Με φόντο την πρόσφατη «έκρηξη» κρουσμάτων που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας που οδήγησαν και στην ανακοίνωση νέων μέτρων από την κυβέρνηση, για την προστασία της δημόσια υγείας, η Ρούλα Κορομηλά, έγραψε στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ο ιός εξακολουθεί να υπάρχει στη ζωή μας κ θα συνεχίσει προφανώς, διαταράσσοντας κ διαβρώνοντας κάθε τι που μας κάνει κοινωνικούς! Ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε μια κοινωνικότητα που τείνει ν αλλάξει τις ανθρώπινες σχέσεις μας . Ο φόβος της κοντινής επαφής καιροφυλακτεί!

Απαιτείται να προσέχουμε ακολουθώντας τα μέτρα προστασίας για να μπορούμε στο μέλλον να μοιραζόμαστε ωραία πράγματα κ δύσκολα βεβαίως που η ανατρεπτική ζωή μας επιφυλάσσει . Αρκεί να είμαστε υγιείς.

Ωστόσο, όπως θα πηγαίνουμε μπροστά, να μην ξεχάσουμε τις παλιές μας αξίες. Να βρούμε διόδους επαφής κ επικοινωνίας μεταξύ μας στηριζόμενοι σ αυτές τις αξίες. Αλληλέγγυοι κ Όχι ανταγωνιστικοί!

Ο ανθρωπισμός, η φροντίδα, η αλληλοϋποστήριξη κ η κατανόησης θα δώσουν νόημα ,στις ζωές μας. Αισιοδοξία . Μείζονος σημασίας!

Επουλώνει ανασφάλειες, φόβους, προβλήματα, ανυπέρβλητες δυσκολίες, αρρώστιες . Η ζωή μας εξαρτάται κ από την κοινωνικότητα . Ας μην καταφεύγουμε σε « κάστινγκ» ανθρώπων μέσω Διαδικτύου κ όχι μόνο …

Ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας , έστω από μακρυά και συγκρατημένα με όσους ανθρώπους μας ταιριάζουν και προάγουν … Ας μην βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα για κάτι που νομίζουμε , υποθέτουμε,δεν μας αρέσει , εκτοξεύοντας άκομψους χαρακτηρισμούς σε συνανθρώπους μας αγνοώντας την πραγματικότητα .

Ας δούμε κάποια πράγματα όπως είναι κ όχι όπως εμείς θέλουμε να είναι, η πρέπει να είναι …Ας γίνουμε πιο επιεικείς με τους άλλους. Ας παραμερίσουμε την επικριτική μας διάθεση για όλους κ για ;oλα … Ας μπούμε στη θέση κάποιων πριν μπούμε στη διαδικασία να τους ρίξουμε στην πυρά! Ας φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας ! Αν περιμένουμε βοήθεια η κατανόηση η στήριξη η προστασία από κάποιους, θεωρώ , πως είναι , ήταν κ θα είναι κομματάκι δύσκολο!

Ποιος , ποιοι, τώρα, μπορεί να φταίνε ,γ την κατάσταση ,αποτελεί σοβαρό κεφάλαιο αλλά στην παρούσα δύσκολη φάση, ας πάμε σε άλλη σελίδα Γτ άκρη δεν θα βρούμε. Μόνοι μας να πορευόμαστε, πολεμάμε, προσέχουμε και να αγαπιόμαστε. Να προσέχουμε.

Δεν ζούμε σε εικονική πραγματικότητα . Άνθρωποι καθημερινά νοσούν υποφέρουν κ πεθαίνουν από τον ιό. Ας το δούμε σοβαρά !Προσωπικά εμπιστεύομαι τα νέα παιδιά γτ είναι ευφυέστατα κ αντιλαμβάνονται τα πάντα κ προσέχουν!», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε η Ρούλα Κορομηλά:

View this post on Instagram

Ο ιος εξακολουθεί να υπαρχει στη ζωή μας κ θα συνεχίσει προφανως , διαταράσσοντας κ διαβρώνοντας καθε τι που μας κάνει κοινωνικούς! Ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε μια κοινωνικότητα που τείνει ν αλλάξει τις ανθρώπινες σχέσεις μας . Ο φόβος της κοντινής επαφής καιροφυλακτεί!Απαιτειται να προσέχουμε ακολουθωντας τα μέτρα προστασιαςγια να μπορούμε στο μέλλον να μοιραζόμαστε ωραία πράγματα κ δύσκολα βεβαιως που η ανατρεπτική ζωή μας επιφυλάσσει . Αρκεί να είμαστε υγιεις. Ωστόσο , οπως θα πηγαίνουμε μπροστά, να μην ξεχάσουμε τις παλιές μας αξίες. Να βρούμε διοδους επαφης κ επικοινωνιας μεταξύ μας στηριζόμενοι σ αυτες τις αξιες. Αλληλέγγυοι κ Όχι ανταγωνιστικοί!Ο ανθρωπισμός, η φροντιδα, η αλληλοϋποστήριξη κ η κατανόησης θα δώσουν νόημα ,στις ζωες μας. Αισιοδοξία . Μειζονος σημασιας! Επουλώνει ανασφάλειες, φόβους, προβλήματα, ανυπέρβλητες δυσκολίες, αρρώστιες . Η ζωή μας εξαρτάται κ απο την κοινωνικότητα . Ας μην καταφεύγουμε σε « κάστινγκ» ανθρώπων μέσω Διαδικτύου κ όχι μονο …Ας διαφυλάξουμε τις σχέσεις μας , έστω απο μακρυά και συγκρατημένα με οςους ανθρώπους μας ταιριάζουν και προάγουν … Ας μην βγάζουμε λανθασμένα συμπεράσματα για κάτι που νομίζουμε , υποθέτουμε,δεν μας αρεςει , εκτοξευοντας ακομψους χαρακτηρισμους σε συνανθρωπους μας αγνοώντας την πραγματικότητα . Ας δούμε κάποια πράγματα οπως ειναι κ όχι οπως εμεις θελουμε να ειναι, η πρεπει να ειναι …Ας γίνουμε πιο επιεικείς με τους άλλους. Ας παραμερίσουμε την επικριτική μας διάθεση για όλους κ για ολα … Ας μπούμε στη θεςη καποιων πριν μπούμε στη διαδικασία να τους ρίξουμε στην πυρά! Ας φροντίσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας ! Αν περιμένουμε βοήθεια η κατανοηςη η στήριξη η προστασία απο καποιους, θεωρώ , πως ειναι , ήταν κ θα ειναι κομματάκι δύσκολο! Ποιος , ποιοι, τώρα, μπορεί να φταινε ,γ την κατασταση ,αποτελεί σοβαρό κεφάλαιο αλλα στην παρούσα δύσκολη φάση, ας πάμε σε αλλη σελίδα Γτ άκρη δεν θα βρούμε.Μόνοι μας να πορευόμαστε, πολεμάμε, προσέχουμε και να αγαπιόμαστε. Να προσέχουμε.Δεν ζουμε σε εικονική πραγματικότητα . Άνθρωποι καθημερινά νοσούν υποφέρουν κ πεθαίνουν απο τον ιο. Ας το δούμε σοβαρά !Προσωπικα εμπιστεύομαι τα νέα παιδια γτ ειναι ευφυέστατα κ αντιλαμβάνονται τα παντα κ προσέχουν! 👏

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο