Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρος : Η μουσική σταματά, όμως η διασκέδαση... συνεχίζεται στα σοκάκια

Πάρος : Η μουσική σταματά, όμως η διασκέδαση… συνεχίζεται στα σοκάκια

Την νύχτα στην Πάρο τα μπαρ και τα εστιατόρια πράγματι κλείνουν τα μεσάνυχτα ωστόσο οι τουρίστες συνεχίζουν την διασκέδαση σε σοκάκια και ξενοδοχεία, με το ποτό στο χέρι

Την νύχτα στην Πάρο τα μπαρ και τα εστιατόρια πράγματι κλείνουν τα μεσάνυχτα ωστόσο οι τουρίστες συνεχίζουν την διασκέδαση σε σοκάκια και ξενοδοχεία, με το ποτό στο χέρι.

Διασκέδαση στην Πάρο μέχρι τα μεσάνυχτα. Η Νάουσα είναι προορισμός που κάθε χρόνο κατακλύζεται από νέους. Τώρα όμως νύχτα είναι διαφορετική. Μπαρ και εστιατόρια κλείνουν. Η μουσική σταματάει. Πώς συνεχίζουν όμως στο νησί την διασκέδαση; Όπως μας λένε ή στο ξενοδοχείο ή κάνοντας βόλτα στα σοκάκια με αλκοόλ στο χέρι.

Ένας αστυνομικός παρακολουθεί διακριτικά εάν εφαρμόζονται τα μέτρα. Οι έλεγχοι σε ένα νησί που βρίσκεται σε κλοιό περιοριστικό μέτρων δεν είναι εξονυχιστικοί.

Ποτό, φαγητό και μουσική μέχρι τα μεσάνυχτα. Μπορεί το γεγονός αυτό να μην το απολαμβάνουν όσοι ήρθαν στο νησί για διακοπές όμως το απαιτεί η κατάσταση. Κυρίως σε ένα νησί που έχει αγγίξει «κόκκινο» λόγω αύξησης των κρουσμάτων.

Η κατάσταση η οποία επικρατούσε στο νησί το βράδυ φαίνεται να έχει βελτιωθεί καθώς αρκετοί επισκέπτες αρχίζουν να το εγκαταλείπουν μετά τα νέα δεδομένα.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024