Την νύχτα στην Πάρο τα μπαρ και τα εστιατόρια πράγματι κλείνουν τα μεσάνυχτα ωστόσο οι τουρίστες συνεχίζουν την διασκέδαση σε σοκάκια και ξενοδοχεία, με το ποτό στο χέρι

Την νύχτα στην Πάρο τα μπαρ και τα εστιατόρια πράγματι κλείνουν τα μεσάνυχτα ωστόσο οι τουρίστες συνεχίζουν την διασκέδαση σε σοκάκια και ξενοδοχεία, με το ποτό στο χέρι.

Διασκέδαση στην Πάρο μέχρι τα μεσάνυχτα. Η Νάουσα είναι προορισμός που κάθε χρόνο κατακλύζεται από νέους. Τώρα όμως νύχτα είναι διαφορετική. Μπαρ και εστιατόρια κλείνουν. Η μουσική σταματάει. Πώς συνεχίζουν όμως στο νησί την διασκέδαση; Όπως μας λένε ή στο ξενοδοχείο ή κάνοντας βόλτα στα σοκάκια με αλκοόλ στο χέρι.

Ένας αστυνομικός παρακολουθεί διακριτικά εάν εφαρμόζονται τα μέτρα. Οι έλεγχοι σε ένα νησί που βρίσκεται σε κλοιό περιοριστικό μέτρων δεν είναι εξονυχιστικοί.

Ποτό, φαγητό και μουσική μέχρι τα μεσάνυχτα. Μπορεί το γεγονός αυτό να μην το απολαμβάνουν όσοι ήρθαν στο νησί για διακοπές όμως το απαιτεί η κατάσταση. Κυρίως σε ένα νησί που έχει αγγίξει «κόκκινο» λόγω αύξησης των κρουσμάτων.

Η κατάσταση η οποία επικρατούσε στο νησί το βράδυ φαίνεται να έχει βελτιωθεί καθώς αρκετοί επισκέπτες αρχίζουν να το εγκαταλείπουν μετά τα νέα δεδομένα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr