Κομπανί : Κρέμασε τα παπούτσια του και γίνεται προπονητής της Άντερλεχτ
Ο 34χρονος Βίσεντ Κομπανί σταματάει το ποδόσφαιρο, ωστόσο θα παραμείνει στην Άντερλεχτ όπου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sporza».
Οριστικό φινάλε έδωσε στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Βίσεντ Κομπανί, ο οποίος σταματά την ενεργό δράση μόλις στα 34 του χρόνια.
Ο Βέλγος βρίσκεται στην πατρίδα του για λογαριασμό της Άντερλεχτ στην οποία θα γίνει προπονητής, καθώς θα διαδεχθεί τον Φρανκ Βερκότερεν στον πάγκο της ομάδας.
Στην τελευταία του χρόνια ως ποδοσφαιριστής, ο Κομπανί πραγματοποίησε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρωτάθλημα. Αν και έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια, θα το σπάσει καθώς την φετινή σεζόν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού.
Πλέον, περιμένει τη φυγή του Βερκότερεν, με τον οποίο δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις (λόγω διαφορετικής ποδοσφαιρικής νοοτροπίας) για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του πάγκου.
- Κηφισιά: Μεθυσμένος οδηγός πέφτει σε δέντρο και σε 7 σταθμευμένα οχήματα, σε διαφορετικά σημεία των δρόμων
- Ο Τραμπ προσκάλεσε την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας στον Λευκό Οίκο
- Περού: 2 μουσικοί τραυματίστηκαν σε ένοπλη επίθεση κατά του συγκροτήματός τους στη διάρκεια συναυλίας
- Γάζα: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα καταγγέλλουν την απαγόρευση πρόσβασης ΜΚΟ από το Ισραήλ
- Σεισμός στο Μεξικό: Τουλάχιστον 2 νεκροί – Καταστράφηκαν πολλά σπίτια
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ