Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυψέλη : Ζευγάρι ηλικιωμένων κάηκε ζωντανό στο διαμέρισμά του - Η δραματική προσπάθεια διάσωσής τους

Κυψέλη : Ζευγάρι ηλικιωμένων κάηκε ζωντανό στο διαμέρισμά του – Η δραματική προσπάθεια διάσωσής τους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κυψέλη καθώς ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, με σοβαρά κινητικά προβλήματα έχασε την ζωή του όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα που έμεναν. Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής, μάλιστα τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κυψέλη καθώς ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, με σοβαρά κινητικά προβλήματα έχασε την ζωή του όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα που έμεναν. Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής, μάλιστα τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης απεγκλωβισμού.

Στο μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου, στην οδό Φιλοτίμου στην Κυψέλη, η φωτιά μαίνεται. Στο διαμέρισμα βρίσκεται ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Οι δύο ηλικιωμένοι, μια γυναίκα 86 κι ένας άνδρας 90 ετών, εγκλωβίστηκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα και έχασαν τη ζωή τους με τραγικό τρόπο, καθώς και οι δύο αντιμετώπιζαν κινητικά προβλήματα.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι. Εξαπλώθηκε πάρα πολύ γρήγορα σε ολόκληρο το διαμέρισμα και οι προσπάθειες της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των ενοίκων στάθηκαν μάταιες.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των δυο ηλικιωμένων ήταν δραματική. Από την ταράτσα της διπλανής πολυκατοικίας, και με φιάλες οξυγόνου και ειδικές στολές, προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα.

Τρεις πυροσβέστες τραυματίστηκαν. Δύο μεταφέρθηκαν στο 251 νοσοκομείο της αεροπορίας. Τα εγκαύματά τους ήταν ελαφριά ενώ αντιμετωπίζουν και αναπνευστικά προβλήματα.

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024