Ανανέωσε με την Μπεσίκτας ο Χάτσινσον
Ο Ατίμπα Χάτσινσον ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπεσίκτας με τον Καναδό χαφ να συμπληρώνει επτά χρόνια με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης
Ο αρχηγός της Μπεσίκτας θα συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο της ομάδας και τη νέα χρονιάς καθώς ο Ατίμπα Χάτσινσον συμφώνησε για ένα ακόμα χρόνο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.
Ο 37χρονος χαφ που αγωνίζεται στους «ασπρόμαυρους» από το 2013 θα κλείσει όπως όλα δείχνουν την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα της Μπεσίκτας.
Ο Χάτσινσον αποτελεί έναν από τους κινητήριου μοχλούς στον χώρο του κέντρου για την ομάδα της Πόλης με τους παράγοντες της ομάδας να μην το σκέφτονται και πολύ για να ανανεώσουν την συνεργασία μαζί του.
- Τροχαίο στο Παγκράτι: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζό που διέσχιζε τον δρόμο
- Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»
- Η Μπαρτσελόνα παίρνει μέτρα ενόψει Ολυμπιακού για να μη γίνει… ΣΕΦ το γήπεδό της!
- Χριστούγεννα στο Amirandes: Μια χειμερινή ιστορία στην καρδιά της κρητικής φιλοξενίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικαιοσύνη η απομάκρυνση της Τυχεροπούλου – «Ήμουν το μαύρο πρόβατο στον οργανισμό»
- Bots παρίσταναν τους «αγανακτισμένους αριστερούς» και κατηγορούσαν την Τέιλορ Σουίφτ για ναζιστική προπαγάνδα
