Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την υγεία της σε κίνδυνο

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση ανήλικης ηλικίας 15 ετών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», «στις 14/8/2020 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, 15 ετών.

»Το ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου, στις 15/8/2020 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την υγεία της σε κίνδυνο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη διέμενε σε ορφανοτροφείο της Θεσσαλονίκης, από το οποίο έχει φύγει στο παρελθόν, έχει ωστόσο επιστρέψει και πάλι εκεί. Κάτι τέτοιο δε συνέβη στην προκειμένη περίπτωση για αυτό και ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η περιγραφή της

Η Κωνσταντίνα έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο σορτς, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, αθλητικά παπούτσια και ψηλές κάλτσες με φράουλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr