Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τους λόγους που τον οδήγησαν να επιτεθεί στην σύζυγό του με τσεκούρι, δίνει ο 67χρονος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Ανατριχιαστική κατάθεση

Ο 67χρονος άρχισε να αποκαλύπτει στους αστυνομικούς με κάθε λεπτομέρεια πώς περίμενε την 54χρονη έξω από πολυκατοικία στη Καλλιθέα και πώς της επιτέθηκε.

«Την είδα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία. Άνοιξα γρήγορα το βήμα μου για να την προλάβω. Άρχισα να την φωνάζω με το όνομά της, τότε αυτή γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε ‘πάλι εδώ είσαι ρε π…’. Μόλις με αποκάλεσε έτσι τα ‘χασα και θόλωσε το μυαλό μου, γύρισα και την χτύπησα με την πίσω μεριά του τσεκουριού κυρίως στο κεφάλι. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και τότε την χτύπησα πάλι με την κοφτερή μεριά που έχει το τσεκούρι. Αυτή έπεσε κάτω».

Ο δράστης, όπως είπε στους αστυνομικούς, μόλις αντίκρισε την 54χρονη τραυματισμένη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Βλέποντας τα αίματα θόλωσα και νομίζοντας ότι θα της δημιουργήσω μόνιμο πρόβλημα, όπως παράλυση, σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω και συνέχισα τα χτυπήματα. Αφού τη χτύπησα περίπου τέσσερις φορές σκέφτηκα να πάω στις γραμμές του τρένου και να πέσω να σκοτωθώ επιτόπου και άρχισα να χτυπάω με το τσεκούρι το κεφάλι μου».

«Προσπάθησα να την αποτελειώσω»

Αυτό που σόκαρε τους άνδρες της ασφάλειας που πήραν κατάθεση από τον 67χρονο ήταν τα λόγια του, όταν τους αποκάλυψε ότι προσπάθησε να της δώσει το χαριστικό χτύπημα.

«Τότε άκουσα κάτι να λέει και, αφού ζούσε, την ξαναχτύπησα με το τσεκούρι για να πεθάνει. Έβλεπα ότι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και προσπαθούσαν να μου πάρουν το τσεκούρι από τα χέρια και εγώ το κουνούσα για να το βλέπουν και να απομακρυνθούν».

Η γυναίκα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, μετά από τη μάχη των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο