Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσουχτερά πρόστιμα σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κοροναϊού

Τσουχτερά πρόστιμα σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κοροναϊού

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προανήγγειλε ακόμη αυστηρότερους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα μας, καθώς ακόμα και τα τσουχτερά πρόστιμα δεν λειτούργησαν αποτρεπτικά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς προανήγγειλε ακόμη αυστηρότερους ελέγχους για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας του κοροναϊού στη χώρα μας, καθώς ακόμα και τα τσουχτερά πρόστιμα δεν λειτούργησαν αποτρεπτικά.

Το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 62χρονο στη Χαλκιδική, ο οποίος είναι επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού και μάλιστα ανήκει στα κρούσματα των εργαζομένων στο εργοστάσιο τυποποίησης ελιάς.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν να κυκλοφορεί ανενόχλητο στην πόλη, βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές των υπολοίπων. Εκτός από τη σύλληψή του, του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 5.000 ευρώ.

Εκτεταμένοι έλεγχοι

Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι καθημερινοί και γίνονται ακόμα και στα σπίτια όσων είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα. Έφοδο των αρχών είχαμε σε τέσσερα μπαρ στο Μπατσί της Άνδρου.

Συγκεκριμένα, επτά αστυνομικοί πραγματοποίησαν στη 01:30 τα ξημερώματα ελέγχους και διαπίστωσαν ότι σε τέσσερα καταστήματα υπήρξε συνωστισμός και κόσμος που διασκέδαζες όρθιος σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Επιβλήθηκε και στους τέσσερις επιχειρηματίες πρόστιμο από 3.000 – 7.000 ευρώ και δεκαπενθήμερο λουκέτο.

Εχθές πραγματοποιήθηκαν συνολικά σε όλη την επικράτεια 52.203 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν εννέα παραβάσεις για λειτουργία καταστημάτων μετά τις 00:00 τα μεσάνυχτα.

Στα καταστήματα αυτά επιβλήθηκε λουκέτο για τρεις ημέρες και ο κάθε επιχειρηματίας θα πληρώσει πρόστιμο των 10.000 ευρώ.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024