Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σάιμον Κάουελ : Σοβαρό ατύχημα για τον διάσημο κριτή talent show

Σάιμον Κάουελ : Σοβαρό ατύχημα για τον διάσημο κριτή talent show

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε ο Σάιμον Κάουελ μετά από ατύχημα που είχε στην αυλή του σπιτιού του με το νέο του ηλεκτρικό ποδήλατο.

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε ο Σάιμον Κάουελ μετά από ατύχημα που είχε στην αυλή του σπιτιού του με το νέο του ηλεκτρικό ποδήλατο.

Την είδηση για το ατύχημά του ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter.

https://twitter.com/SimonCowell/status/1292629837790601216?s=20

Ο γνωστός κριτής και παραγωγός υπεβλήθη σε χειρουργείο διάρκειας έξι ωρών, το οποίο περιελάμβανε τοποθέτηση μεταλλικής ράβδου.

Λίγο αργότερa ο γνωστός κριτής ευχαρίστησε σε ανάρτησή του και τους γιατρούς που τον φρόντισαν στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο 60χρονος Σάιμον Κάουελ ανταποκρίθηκε καλά στην εξάωρη επέμβαση και παραμένει υπό παρακολούθηση σε άγνωστο νοσοκομείο, καθώς αναρρώνει.

Ο Σαίμον Κάουελ επρόκειτο να είναι κριτής στα live shows του νέου κύκλου του «Αμερική Έχεις Ταλέντο» που επρόκειτο να ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο, με τα νέα δεδομένα δεν θα τα καταφέρει.

«Είναι καλά, βρίσκεται υπό παρακολούθηση και στα καλύτερα χέρια. Έσπασε την πλάτη του και υποβάλλεται σε εγχείρηση» είχε αναφέρει μιλώντας στα ΜΜΕ η εκπρόσωπός του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC το ατύχημα συνέβη κατά τις δοκιμές ενός νέου ηλεκτρικού ποδηλάτου. Ο Κάουελ, το 2017, είχε πέσει από τις σκάλες του σπιτιού του στο Λονδίνο.

«Μερικές φορές λαμβάνουμε μια προειδοποίηση για το ότι δεν είμαστε άτρωτοι, αυτή ήταν σίγουρα η δική μου», είχε δηλώσει τότε στην εφημερίδα The Sun. Παράλληλα είχε αποδώσει το γεγονός σε λιποθυμία λόγω χαμηλής αρτηριακής πίεσης αναφέροντας ότι πρέπει να φροντίζει περισσότερο τον εαυτό του. «Σε τελική ανάλυση είμαι πατέρας και έχω μεγαλύτερη ευθύνη από ποτέ».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024