Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα πράγματα που κάνουν έξαλλο έναν Λέοντα

Τα πράγματα που κάνουν έξαλλο έναν Λέοντα

Τι να αποφύγεις για να μην εκνευρίζεις έναν Λέοντα

Ένα πράγμα θέλει ο Λέων και αυτό είναι η προσοχή και η εκτίμηση των άλλων. Αν δε δείξεις ενδιαφέρον τότε, άστα να πάνε…!

Του μιλάς με ύφος

Αν θεωρείς ότι ο Λέων είναι εκείνος που θα ανεχτεί το δικό σου υφάκι τότε καλό θα είναι να το ξανασκεφτείς.

Γενικά είναι πράος και ήρεμος αλλά δε θες να τον νευριάσεις. Με το να του απευθύνεσαι με τουπέ και με θράσος τον κάνεις να νιώθει ότι αξίζει λιγότερο.

Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και σίγουρα δε μπαίνει ποτέ στη λογική του να απολογηθεί για πράγματα που ο ίδιος δε φταίει.

Δεν του δίνεις σημασία

Αν δεν του δίνεις το ενδιαφέρον που θεωρεί ότι αξίζει να έχει, τότε θα εκνευρίστει στον υπερθετικό βαθμό. Έχει αυτη τη διαστρεβλωμένη αντίληψη ότι όλοι του χρωστάνε προσοχή και ενδιαφέρον.

Επειδή έχει ναρκισσιστικά χαρακτηριστικά κατά βάση, θεωρεί ότι δεν αξίζει καν να σου μιλάει ή και να κάνετε παρέα, αν δεν του δείχνεις την ανάλογη προσοχή.

Πολλά από αυτά πηγάζουν από μια εσωτερική ανασφάλεια που νιώθει ο ίδιος και που φυσικά έχει να κάνει αποκλειστικά με τη φοβία του ότι δεν είναι «αρκετός» στα μάτια των άλλων.

Του λες ψέματα

Δύο είναι τα τινά που τον ενοχλούν εδώ. Πρώτον, το γεγονός ότι θεωρείς πως δεν καταλαβαίνει ότι δεν του λες την αλήθεια.

Δεύτερο, το ότι θεωρείς ότι έτσι θα μπορέσει να σε εμπιστευτεί στο μέλλον και να προσφέρει πράγματα στη σχέση που έχετε μεταξύ σας.

Ο Λέων έχει αρκετές ανασφάλειες. Η συμπεριφορά που δείχνει ότι τάχα έχει σιγουριά και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, είναι ξεκάθαρα άμυνα.

Μην του πεις ψέματα και τον κάνεις να νιώθει ότι δε μπορεί να σε εμπιστευτεί ποτέ ξανά, γιατί τότε θα βγάλει τα «άπλυτά» σου στη φόρα και το αποτέλεσμα αυτού θα είναι να σε εκδικηθεί λέγοντάς τα όλα.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024