Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε στα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Κοπεγχάγη

Πέρασε στα ημιτελικά η Γιουνάιτεντ, 1-0 την Κοπεγχάγη

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στην παράταση, οι «κόκκινοι διάβολοι» συνεχίζουν την πορεία τους στο Europa League.

Την παράταση και μία εκτέλεση πέναλτι χρειάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της σκληροτράχηλης Κοπεγχάγης. Η δανέζικη ομάδα αντιμετώπισε ως ίση προς ίση την αντίπαλο της από την Αγγλία και θα μπορούσε να προκριθεί στη θέση της.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκε στην παράταση. Στο 94’ ο Μπιέλαντ μάρκαρε αντικανονικά τον Μαρσιάλ στην περιοχή, ο διαιτητής υπέδειξε την παράβαση και ο Μπρούνο Φερνάντες εκτέλεσε εύστοχα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει στα ημιτελικά του Europa League και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι Σεβίλλη – Γουλβς, που θα παίξουν αύριο.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ρομέρο, Γουάν Μπισάκα, Μπεϊγί (71’ Λίντελεφ), Μαγκουάιρ, Ουίλιαμς, Φρεντ (71’ Μάτιτς), Γκρίνγουντ (90’ Μάτα), Φερνάντες, Πογκμπά, Ράσφορντ (112’ Λίνγκαρντ), Μαρσιάλ (120’ ΜακΤόμινεϊ)

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γιόνσον, Μποΐλεσεν (15’ Μπένγκτσον), Μπίελαντ, Νέλσον, Βαρέλα (105’ Μουντραζία), Στάγκε (105’ Μπάρτολετς), Ζέκα, Μπίελ (58’ Οβιέδο), Νταραμί (57’ Κάουφμαν), Βιντ, Φαλκ (111’ Βικ)

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024