Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Γερμανική πρεσβεία : Μαζί με την Ελλάδα για ανάπτυξη και καινοτομία, ακόμα και χωρίς ΔΕΘ
«Ακόμα και χωρίς τη φετινή ΔΕΘ, για τη Γερμανία είναι σαφές ότι η ελληνογερμανική συνεργασία, είτε σε πολιτικό, οικονομικό, επιστημονικό ή πολιτιστικό επίπεδο είναι επωφελής και για τις δυο πλευρές, σημαντική για την Ευρώπη, και ενέχει ευκαιρίες για το μέλλον» τονίζει σε μήνυμά της η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα.
«Ακόμα και χωρίς τη φετινή ΔΕΘ, για τη Γερμανία είναι σαφές ότι η ελληνογερμανική συνεργασία, είτε σε πολιτικό, οικονομικό, επιστημονικό ή πολιτιστικό επίπεδο είναι επωφελής και για τις δυο πλευρές, σημαντική για την Ευρώπη, και ενέχει ευκαιρίες για το μέλλον» τονίζει σε μήνυμά της η γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα.
Σε ανακοίνωσή της που τιτλοφορείται «Ελλάδα και Γερμανία: Ισχυροί εταίροι στην κρίση. Μαζί για την ανάπτυξη και την καινοτομία, ακόμα και χωρίς την φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης», η γερμανική πρεσβεία επισημαίνει πως η Γερμανία εκφράζει τον σεβασμό της στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να ματαιώσει την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Περαιτέρω σημειώνει πως όλες οι προετοιμασίες για τη συμμετοχή της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας στη ΔΕΘ είχαν δρομολογηθεί, ώστε μαζί με την Ελλάδα να δοθεί το σήμα για την επιστροφή στην ανάπτυξη μετά τον γενικό περιορισμό της οικονομικής δραστηριότητας λόγω του κοροναϊού.
Παράλληλα γνωστοποιεί ότι παρά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, πάνω από 60 εκθέτες, όπως νεοφυείς επιχειρήσεις, μεγάλοι όμιλοι εγγεγραμμένοι στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, εξειδικευμένα ερευνητικά ινστιτούτα και οι αδελφοποιημένοι με τη Θεσσαλονίκη δήμοι της Κολωνίας και της Λειψίας ήταν έτοιμοι να συμμετάσχουν στη ΔΕΘ με επίκεντρο τα μεγάλα θέματα του μέλλοντος, όπως είναι η πράσινη ανάπτυξη, η ψηφιακή οικονομία, η ηλεκτροκίνηση ή οι σύγχρονες μορφές επικοινωνίας.
«Εντελώς μέσα στο πνεύμα του συνθήματος της γερμανικής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ: Όλοι μαζί. Να ξανακάνουμε την Ευρώπη ισχυρή!» διαμηνύει επίσης η γερμανική πρεσβεία και σημειώνει καταληκτικά:
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου