Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τσιμίκας : «Βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού που με οδήγησε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Τσιμίκας : «Βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού που με οδήγησε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Ο Έλληνας παίκτης ανήκει πλέον στην Λίβερπουλ, με τον 24χρονο αμυντικό να λέει το δικό του συγκινητικό «αντίο» στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Τσιμίκας αποχώρησε από την ομάδα της καρδιάς του, παίρνοντας μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ!

Ο 24χρονος αμυντικός έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και με τις καταπληκτικές εμφανίσεις που είχε με τους πρωταθλητές Ελλάδας, κέρδισε μια θέση στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Οι Reds ανακοίνωσαν την απόκτησή του, με τον 24χρονο να μην ξεχνάει φυσικά τα όσα ονειρικά και μαγικά βίωσε με την φανέλα των «ερυθρολεύκων». Με τον Ολυμπιακό κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και με ανάρτησή του στα social media, είπε το δικό του ξεχωριστό «αντίο» στην ομάδα του Πειραιά. Με τη φανέλα του θρύλου, κατέγραψε συνολικά 86 συμμετοχές, έχοντας 12 ασίστ.

Ο Έλληνας οπισθοφύλακας ευχαρίστησε τους πάντες για τα όσα πέρασε με την φανέλα του Ολυμπιακού και δήλωσε περήφανος για το «ερυθρόλευκο ταξίδι». O Κώστας Τσιμίκας συγκινεί με το αντίο του στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Φυσικά, στέκεται στην στήριξη και βοήθεια του ηγέτη των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ δεν ξεχνάει και τον κόσμο της ομάδας

«Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με περηφάνια και την ομάδα μας πρωταθλήτρια. Ένα υπέροχο ταξίδι μέσα από το οποίο βίωσα το μεγαλείο του Ολυμπιακού και του κόσμου του και με οδήγησε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης την Λίβερπουλ. Θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία μας. Πρώτα, τον Πρόεδρο για την αμέριστη στήριξη και βοήθειά του για να εκπληρώσω το όνειρό μου, τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, τους ανθρώπους της ομάδας και όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Keep on dreaming», ανέφερε στο μήνυμά του ο Κώστας Τσιμίκας.

Θυμίζουμε, πως και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Έλληνα αμυντικό για τα όσα προσέφερε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Το «αντίο» του Τσιμίκα στον Ολυμπιακό:

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024