Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το αντίο της Ναταλίας Γερμανού στους συνεργάτες της

Το αντίο της Ναταλίας Γερμανού στους συνεργάτες της

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της που αποχωρούν από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλία Γερμανού ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της που αποχωρούν από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

«Αλλοι τους απολογισμούς τους τους κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς, εγώ τους κάνω ντάλα καλοκαίρι μ αυτήν την «αγκαλιά», το “Καλύτερα δε γίνεται” κλείνει 2 πολύ επιτυχημένα χρόνια με την παρέα που βλέπετε.

Αισθάνομαι χαρούμενη γιατί συνεργάστηκα με την Ευρυδίκη, τη Φωτεινή και τον Παναγιώτη που μου έδωσαν στη δουλειά τον καλύτερο εαυτό τους. Αισθάνομαι χαρούμενη για όλα όσα πετύχαμε μαζί και περήφανη που ανοίγουν φτερά για νέες τηλεοπτικές επιτυχίες και νέες εμπειρίες (Κώστα δεν ξεμπέρδεψες μαζί μου, εξ ου και δεν είσαι στις ευχαριστίες).

View this post on Instagram

Αλλοι τους απολογισμούς τους τους κάνουν παραμονή Πρωτοχρονιάς, εγώ τους κάνω ντάλα καλοκαίρι 😌 μ αυτήν την «αγκαλιά», το @kalyteradeginetai κλείνει 2 πολύ επιτυχημένα χρόνια με την παρέα που βλέπετε. Αισθάνομαι χαρούμενη γιατί συνεργάστηκα με την Ευριδίκη, τη Φωτεινή και τον Παναγιώτη που μου έδωσαν στη δουλειά τον καλύτερο εαυτό τους. Αισθάνομαι χαρούμενη για όλα όσα πετύχαμε μαζί και περήφανη που ανοίγουν φτερά για νέες τηλεοπτικές επιτυχίες και νέες εμπειρίες 🧡🧡 (Κώστα δεν ξεμπέρδεψες μαζί μου, εξ ου και δεν είσαι στις ευχαριστίες 😂) ΥΓ Η εκπομπή οφείλει πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε ανθρώπους που δεν είναι στη φωτό, αλλά μου είναι αδύνατον να μην τους αναφέρω : την αρχισυντάκτριά μας @marykousoula τον σκηνοθέτη μας @periklisasproulias, τον παραγωγό μας kevork sarkisian, και τους τρομερούς δημοσιογράφους @alexanderpriftis @dimitra_mougopetrou @eftichisgr @ilionana @konstantinos_mihos @marianna.georganti σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, καλοτάξιδα τα νέα σας τηλεοπτικά νερά 🙏🏼🙏🏼❣️❣️❣️❣️ #kalyteradenginetai #endofanera

A post shared by Natalia Germanou Official (@natalia_germanou) on

Η εκπομπή οφείλει πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της σε ανθρώπους που δεν είναι στη φωτό, αλλά μου είναι αδύνατον να μην τους αναφέρω: την αρχισυντάκτριά μας @marykousoula τον σκηνοθέτη μας @periklisasproulias, τον παραγωγό μας kevork sarkisian, και τους τρομερούς δημοσιογράφους @alexanderpriftis @dimitra_mougopetrou @eftichisgr @ilionana @konstantinos_mihos @marianna.georganti σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, καλοτάξιδα τα νέα σας τηλεοπτικά νερά», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Sports in

Επίσημο: Χωρίς τον Μέσι η Αργεντινή για τα φιλικά στην Αμερική

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αργεντινής (AFA) επιβεβαίωσε την απουσία του Λιονέλ Μέσι από τα φιλικά του Μαρτίου στην Αμερική.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024