Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάλυση του MEGA για την ένταση στο Αιγαίο

Ανάλυση του MEGA για την ένταση στο Αιγαίο

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις ενέργειες της Τουρκίας ανέλυσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Ρομπόπουλος

Για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις ενέργειες της Τουρκίας και την τουρκική προκλητικότητα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο δημοσιογράφος, Ανδρέας Ρομπόπουλος.

Για τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστήριξε πως εκείνος αναφερόμενος στην κρίση στην ανατολική Μεσόγειο, είπε πως η Τουρκία επιθυμεί να έρθουν γύρω από ένα τραπέζι όλες οι χώρες της ανατολικής Μεσογείου για να βρουν μια κοινώς αποδεκτή λύση.

Σύμφωνα με τον κ. Ρομπόπουλο, ο Ερντογάν επιθυμεί τον διάλογο και μέχρι να υπάρξει σύνεση στην περιοχή, θα συνεχίσει ακάθεκτος τα σχέδιά του.

Για τις δηλώσεις του εκπρόσωπου του τουρκικού υπουργείου εξωτερικών που αφορούν στο Oruc Reis, υποστήριξε πως απειλεί την Ελλάδα λέγοντας πως δε θα δεχτούν καμία στρατιωτική παρέμβαση σε ένα πολιτικό πλοίο και η παρουσία του εκεί δεν είναι για κλιμάκωση αλλά για αυτοάμυνα.

Ακόμα για τις δηλώσεις του Ιμπραήμ Καλίν, ο οποίος είπε πως εδώ και δυόμιση μήνες ισχυρίζεται πως η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ο κ. Ρομπόπουλος υποστήριξε πως πρόκειται για συζητήσεις με φόντο τη Χάγη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024