ΣΔΟΕ : Σύλληψη 22χρονου για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την εμπορία
Κατόπιν επέμβασης του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 205 κιλών και 420 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθη ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής 22 ετών
Στη σύλληψη 22χρονου αλλοδαπού υπηκόου για κατοχή σημαντικής ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης με σκοπό τη διακίνησή της στην εγχώρια παράνομη αγορά ναρκωτικών προχώρησε το ΣΔΟΕ.
Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, μετά από πολυήμερη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες, κλιμάκιο υπαλλήλων του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Σ.Δ.Ο.Ε Αττικής εντόπισε εξοχική κατοικία στην περιοχή της Κινέττας, η οποία χρησιμοποιείτο ως χώρος αποθήκευσης ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στην εγχώρια αγορά.
Κατασχέθηκαν 205 κιλά κάναβης
Κατόπιν επέμβασης που πραγματοποιήθηκε απογευματινές ώρες της 06/08/2020, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 205 κιλών και 420 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης και συνελήφθη ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής 22 ετών, ο οποίος διέμενε στην εξοχική κατοικία λαμβάνοντας ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης.
Σε κατ’ οίκον έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μηχανή συσκευασιών κενού αέρος, φορητή ηλεκτρονική ζυγαριά με εύρος ζύγισης από 10 γραμμάρια έως 50 κιλά, συσκευή γεωεντοπισμού-GPS TRACKER, πλήθος καρτών SIM καρτοκινητής τηλεφωνίας καθώς και συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Ο συλληφθείς με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων