Nτόντσιτς: «Ο Γιάννης είναι ο ΜVP, είναι αδύνατον να τον σταματήσεις»
Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε μετά την νίκη των Μάβερικς κόντρα στους Μπακς ο Λούκα Ντόντσιτς
O Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οδηγώντας τους Μάβερικς στην κόντρα των Ελαφιών (136-132). Ο Σλοβένος γκαρντ σταμάτησε στους 36 πόντους, ενώ παράλληλα μοίρασε 19 ασίστ και μάζεψε 14 ριμπάουντ.
Ο Σλοβένος άσος, μετά την λήξη του αγώνα… υποκλίθηκε στον Greek Freak τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, ενώ μίλησε και για την προσωπική του απόδοση υπογραμμίζοντας είναι σημαντικό να βελτιώνεται για το καλό της ομάδας.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:
Για το ματς με τους Μπακς:«Ήταν καλά. Παίξαμε τρεις παρατάσεις σε πέντε παιχνίδια. Συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε. Οι Μπακς είναι μια υπέροχη ομάδα. Πρέπει να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε έτσι».
Για τοn Greek Freak: «Ο Γιάννης είναι ο MVP, είναι απίστευτος παίκτης! Είναι σχεδόν απίθανο να τον σταματήσεις και κάναμε καλή δουλειά σε αυτό. Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις, αλλά εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον».
Για την απόδοση του:«Νιώθω φρέσκος, προσπαθώ να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Κάποιες φορές παίρνω κάποια σουτ που δεν πρέπει. Το να βελτιώνομαι στο αμυντικό κομμάτι επίσης είναι σημαντικό για μένα και την ομάδα».
- Ανδρουλάκης: Αποκαλύφθηκε ότι το Predator ήταν το όπλο του παρακράτους, που έστησε ο Πρωθυπουργός και το Μαξίμου – Ο Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει τώρα
- Το ρεκόρ που ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί της Μπέτις
- Καρδίτσα: Διακόπηκαν τα σχολικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ λόγω συσσωρευμένων χρεών της Περιφέρειας
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση για προσβολή μνήμης νεκρού από την οικογένεια της καθηγήτριας μετά την επιστολή γονέων
- Δημοψήφισμα στο Καζακστάν για την ψήφιση νέου Συντάγματος
- Σακελλαρίδης (Νέα Αριστερά): Αποδείχθηκε ότι ο Κ. Μητσοτάκης και το πρωθυπουργικό του γραφείο είναι οι ηθικοί αυτουργοί των υποκλοπών
