
Τραμπ : Διάσκεψη ηγετών δωρητριών χωρών για τον Λίβανο
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανήγγειλε ότι θα συμμετάσχει σε βιντεοδιάσκεψη των ηγετών διαφόρων δωρητριών χωρών προκειμένου να προσφερθεί βοήθεια στον Λίβανο.
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανήγγειλε χθες Παρασκευή ότι θα συμμετάσχει αύριο Κυριακή σε βιντεοδιάσκεψη των ηγετών διαφόρων δωρητριών χωρών προκειμένου να προσφερθεί βοήθεια στον Λίβανο, μετά την καταστροφή εξαιτίας των πολύνεκρων εκρήξεων στη Βηρυτό.
Αποστολή βοήθειας
«Θα κάνουμε βιντεοδιάσκεψη την Κυριακή με τον πρόεδρο (της Γαλλίας, Εμανουέλ) Μακρόν, τους ηγέτες του Λιβάνου και άλλων χωρών του κόσμου», ανέφερε ο Τραμπ μέσω Twitter.
…We will be having a conference call on Sunday with President Macron, leaders of Lebanon, and leaders from various other parts of the world. Everyone wants to help!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 7, 2020
Στο ίδιο νήμα αναρτήσεων σε αυτόν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, ο ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου ανέφερε νωρίτερα πως συνομίλησε με τον λιβανέζο πρόεδρο Μισέλ Αούν και τον ενημέρωσε πως «τρία μεγάλα αεροπλάνα» με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, νερό, γιατρούς και νοσοκόμους αναχώρησαν από τη χώρα του για τον Λίβανο.
Πηγή: ΑΠΕ
- «Το PC στην εποχή της ΑΙ» – H Nvidia λανσάρει τον πρώτο της επεξεργαστή για Windows
- Ένταση στην Ασία: Η Κίνα αντιδρά στις συνοριακές διαπραγματεύσεις Ιαπωνίας–Φιλιππινών με περιπολίες στην Ταϊβάν
- Σαμ Μπλάσκοφσκι: Ο πιο γρήγορος λευκός!
- «Έχω παιδιά»: Τα νέα επεισόδια στο MEGA
- Αίσιο τέλος στην περιπέτεια δύο γυναικών που έκαναν πεζοπορία στον Όλυμπο
- «Η γη της ελιάς»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια αυτής της εβδομάδας




