Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το MEGA στην Αντίπαρο: Το νησί των αντιθέσεων

Το MEGA στην Αντίπαρο: Το νησί των αντιθέσεων

Το νησί συνδυάζει τα πάντα λιτή ομορφιά, ηρεμία, σεργιάνι σε ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο σκηνικό, αλλά και διασκέδαση.

Μόλις 10 λεπτά με το ferry boat από την Πούντα της Πάρου, αποβιβάζεται κανείς σε έναν επίγειο παράδεισο, κρυμμένο στην καρδιά των Κυκλάδων.

Ο λόγος για την όμορφη Αντίπαρο, το νησί των αντιθέσεων.

Το νησί συνδυάζει τα πάντα λιτή ομορφιά, ηρεμία, σεργιάνι σε ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο σκηνικό, αλλά και διασκέδαση. Φέτος έχει «βουλιάξει» από κόσμο με τις πληρότητες -παρά τους περιορισμούς στις μετακινήσεις- να αγγίζουν το 95%.

Η Χώρα της Αντιπάρου είναι χτισμένη γύρω από το παλιό ενετικό κάστρο, από το οποίο έχει σωθεί η βάση και η μεσαίωνικη πύλη. Έξω από το κάστρο βρίσκεται η κεντρική πλατεία που από εκεί μέχρι το λιμάνι απλώνονται δεκάδες μαγαζιά που είναι και η κύρια περαντζάδα του νησιού.

Λιτή ομορφιά και λάμψη στο νησί του… Θωμά

Η Αντιπαρος για πολλά χρόνια είχε συνδέσει το όνομά της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη αφού εκεί φιλοξενήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας, «Μανταλένα».

Τα τελευταία χρόνια έχει συνδεθεί με το όνομα του Χολιγουντιανού σταρ, Τομ Χανκς αφού στο νησί διαθέτει το δικό του σπίτι. Πρόκειται για έναν άνθρωπο πολύ απλό όπως λέει στην κάμερα του MEGA ο κ. Γιώργος, επιχειρηματίας του νησιού, γείτονας και φίλος του Τομ Χανκς ή αλλιώς του Θωμά όπως τον αποκαλεί ο ίδιος.

Μια δρασκελιά από την Αντίπαρο βρίσκεται το Δεσποτικό. Ένα ακατοίκητο νησί με κάποιες από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου. Όλες τους στον ίσκιο σπουδαίων αρχαιολογικών ανασκαφών.

Νερά αχανούς βάθους, πεντακάθαρα, σπηλιές και σεληνιακό τοπίο συνθέτουν την μαγεία.

Για όποιον λόγο κι αν επιλέξει κανείς να επισκεφτεί την Αντίπαρο, το μόνο σίγουρο είναι πως η καταιγιστική φυσική ομορφιά αυτού του τόπου θα ευφράνει την ψυχή του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024