Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Αισθάνονται ασφαλείς οι τουρίστες στην Αθήνα

Κοροναϊός: Αισθάνονται ασφαλείς οι τουρίστες στην Αθήνα

Υπό κανονικές συνθήκες τον πεζόδρομο της Αθήνας θα διέσχιζαν χιλιάδες επισκέπτες. Πόσο ασφαλείς νιώθουν όμως οι τουρίστες στην Ελλάδα

Λιγότεροι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οι τουρίστες στην Αθήνα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πόλη και τους αρχαιολογικούς χώρους χωρίς αναμονές και συνωστισμούς.

Αθήνα αλλιώς. Αύγουστος στη Διονυσίου Αεροπαγείτου αλλά οι τουρίστες λιγοστοί, παρ’ όλο που η καλοκαιρινή σεζόν μπήκε στην τελική ευθεία.

Υπό κανονικές συνθήκες τον πεζόδρομο της Αθήνας θα διέσχιζαν χιλιάδες επισκέπτες. Πόσο ασφαλείς νιώθουν όμως οι τουρίστες στην Ελλάδα; Όπως φαίνεται, αρκετά.

Μπορεί τα κρούσματα στην χώρα μας να αυξάνονται καθημερινά όμως οι τουρίστες οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα για τις διακοπές τους νιώθουν ότι είναι σε έναν απόλυτα ασφαλή προορισμό.

Επισκέπτες από την Γαλλία, την Γερμανία και την Αγγλία θεωρούν πως στην χώρα μας δεν κινδυνεύουν και εκτιμούν το ότι τηρούμε τα μέτρα.

Μπορεί η χώρα μας φέτος να μην μοιάζει με τον απόλυτο τουριστικό προορισμό λόγω του όγκου των τουριστών όμως όπως όλα δείχνουν ήταν και παραμένει στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών και μέσα στην πανδημία.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024