Για την ιστορία πίσω από το εξώφυλλο του TIME που έγινε viral όπου ο Ντόναλντ Τραμπ πάσχει να κολυμπήσει προς τον Λευκό Οίκο ενώ η θάλασσα είναι γεμάτη από «νάρκες» κοροναϊού μίλησε ο δημιουργός του, Τιμ ο Μπράιεν.

Ο Τιμ Μπράιεν κατάφερε να δείξει μέσω του σκίτσου του πως η πανδημία αλλάζει το τοπίο στις αμερικάνικες εκλογές του 2020.

«Πάντα βάζω σε μία σειρά τα εξώφυλλα μου, ωστόσο συνήθως υπάρχει  μια νέα παρεμβατική διαμάχη, ένα σκάνδαλο, κοινωνική αναταραχή ή ένα τιτίβισμα που με κάνει να αλλάξω την ιστορία», ανέφερε ο Μπράιεν. καλλιτέχνης που δημιουργεί τα εξώφυλλα για τον TIME για περισσότερα από 30 χρόνια.

«Η άνοδος τα στάθμη του νερού στο εξώφυλλο έρχεται να δείξει το χάος που επικρατεί στον Λευκό Οίκο του Τραμπ ανέφερε ο καλλιτέχνης οποίος έχει ζωγραφίσει τα περισσότερα εξώφυλλα στην ιστορία του TIME (32 στο σύνολο και συνεχίζει).

Το χάος αυτό μπορεί να τελειώσει με δύο τρόπους. Ωστόσο είναι κατανοητό πως ο Τραμπ πάσχει να επιβιώσει μέσα σε μια θάλασσα γεμάτο με βόμβες κοροναϊού.

Το εξώφυλλα του O’Brien ΄’έχουν κάνει τον γύρο όλου του κόσμου, ενώ έχει φτιάξει και πολλά λογότυπα για σειρά, συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς τριλογίας των Hunger Games.

Μάλιστα δύο εξώφυλλα του περιοδικού Time από τον καλλιτέχνη βρίσκονται στην Εθνική Πινακοθήκη του Smithsonian.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο