Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γαβαλάς : «Μένει εκτεθειμένη η UEFA εντός και εκτός συνόρων»

Γαβαλάς : «Μένει εκτεθειμένη η UEFA εντός και εκτός συνόρων»

Έντονα παράπονα από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την διαιτησία του Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στο Final 8 του Europa League, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Γουλβς. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν απέναντί τους έναν πολύ… περίεργο διαιτητή, που ουσιαστικά έβαλε στοπ στα όνειρα της ομάδας του Μαρτίνς. Εναν διαιτητή που έκλεισε τα μάτια σε πολλές περιπτώσεις με παραβάσεις των παικτών των «Λύκων».

Μετά το τέλος του ματς, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία του Πολωνού ρεφ, που υπέπεσε σε πολλά… εγκλήματα κατά των «ερυθρολεύκων».

«Ολοκληρώνεται σήμερα η πορεία της ομάδας μας στην Ευρώπη και οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να είναι περήφανοι για αυτή την πορεία που ξεκίνησε πέρσι το καλοκαίρι και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Είχαμε εξαιρετικές επιτυχίες και εξαιρετική παρουσία και στο «Μολινό», με 62% κατοχή μπάλας και 16 τελικές απέναντι σε ομάδες της Premier League. Είχαμε καλή παρουσία αλλά όχι καλό αποτέλεσμα.

Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τον έντονο προβληματισμό μας και για τον διαιτητή και τις αποφάσεις του, όπως σε περιπτώσεις πέναλτι και στον πειθαρχικό έλεγχο. Μέσα σε όλα μας προκάλεσε έντονο προβληματισμό και το ότι υπήρχαν στιγμές που δεν υπήρχαν μπάλες στο γήπεδο και με πολλές καθυστερήσεις.

Γενικότερα οι συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα θύμιζαν παιχνίδι σε τοπικό πρωτάθλημα και όχι αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι περήφανοι για όλη την πορεία από πέρσι έως τώρα και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε όπως λέει και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, ο κύριος Μαρινάκης.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024