Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Αθώος ο ταξιτζής που φέρεται να παραβίασε την καραντίνα

Κοροναϊός: Αθώος ο ταξιτζής που φέρεται να παραβίασε την καραντίνα

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 23χρονου, ουδέποτε του επιβλήθηκε καραντίνα παρά μόνο του απευθύνθηκε η σύσταση για αυτο-παρακολούθηση αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος από την Κινητή Μονάδα Δειγματοληψίας Πιερίας για SARS-CoV-2

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κατερίνης ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Κατερίνη, καθώς φερόταν ότι έσπασε την καραντίνα που του επιβλήθηκε επειδή είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κοροναϊού και οδηγούσε ταξί που άνηκε στον πατέρα του.

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών σε συνδυασμό με την από 25/2/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κοροναϊού), που κυρώθηκε με το άρθρο 1 του Ν.4682/2020.

Ουδέποτε του επιβλήθηκε καραντίνα

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 23χρονου, ουδέποτε του επιβλήθηκε καραντίνα παρά μόνο του απευθύνθηκε η σύσταση για αυτο-παρακολούθηση αμέσως μετά τη λήψη του δείγματος από την Κινητή Μονάδα Δειγματοληψίας Πιερίας για SARS-CoV-2.

Επιπλέον, η δικηγόρος επισημαίνει ότι δύο ημέρες μετά τη λήψη του δείγματος από την παραπάνω Κινητή Μονάδα, δηλαδή στις 29 Ιουλίου, το αποτέλεσμα έδειξε πως ο 23χρονος ήταν αρνητικός στον κοροναϊό και επομένως μπορούσε να εργαστεί κανονικά.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024