Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στις παραλίες της Βρετανίας - Ο καύσωνας «νίκησε» τον φόβο του κοροναϊού

Χαμός στις παραλίες της Βρετανίας – Ο καύσωνας «νίκησε» τον φόβο του κοροναϊού

Ο καύσωνας έφερε από πολύ νωρίς το πρωί χιλιάδες Βρετανούς στις παραλίες, με τις τοπικές αρχές σε πολλά δημοφιλή παραλιακά θέρετρα, όπως το Μπράιτον και το Μπόρνμουθ, να καλούν τον κόσμο να μείνει μακριά, καθώς επικρατεί συνωστισμός και φόβοι για μετάδοση του κοροναϊού

Χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο για τον κοροναϊό, οι Βρετανοί «πλημμύρισαν» τις παραλίες καθώς πρωτοφανής καύσωνας σημειώνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η σημερινή Παρασκευή αναμένεται να είναι η θερμότερη μέρα του έτους στη Βρετανία, καθώς ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει πάνω από τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Ο καύσωνας έφερε από πολύ νωρίς το πρωί χιλιάδες Βρετανούς στις παραλίες, με τις τοπικές αρχές σε πολλά δημοφιλή παραλιακά θέρετρα, όπως το Μπράιτον και το Μπόρνμουθ, να καλούν τον κόσμο να μείνει μακριά, καθώς επικρατεί συνωστισμός και φόβοι για μετάδοση του κοροναϊού.

Καύσωνας στη Βρετανία

Οι αρχές έχουν εκδώσει πορτοκαλί συναγερμό, προειδοποιώντας ότι οι υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να έχουν «σοβαρές επιπτώσεις» στην υγεία, ιδίως για τους ηλικιωμένους και τους ευπαθείς πολίτες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το νέο κύμα καύσωνα θα διατηρηθεί και το Σαββατοκύριακο, πριν εκδηλωθούν καταιγίδες τη Δευτέρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024