Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελαροπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκαν σήμερα από τον Επίσκοπο Ωρεών κ. Φιλόθεο, οι νέοι υπουργοί και υφυπουργοί.

Ως αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης, ως αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο Νικόλαος Παπαθανάσης, ως υφυπουργός Υγείας, η Ζωή Ράπτη και ως υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο Νικόλαος Ταγαράς.

Αμέσως μετά ορκίστηκε με πολιτικό όρκο ο Παναγιώτης Τσακλόγλου, ως υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

«Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε αποτελεσματκότητα και σκληρή δουλειά», δήλωσε βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας ο Θεόδωρος Σκυλακάκης ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, αρμόδιου για τη Δημοσιονομική Πολιτική.

«Μεγάλη τιμή και μεγάλη πρόκληση. Είμαστε σε έναν αγώνα δρόμου για να επιτύχουμε την ανάπτυξη στη χώρα μέσα από μία κρίση. Πρέπει να πρυτανεύσει η ατομική ευθύνη. Το Ταμείο Επανεκκίνησης έχει απαιτήσιες. Εργαζόμαστε εντατικά προκειμένου η Ελλάδα να επιτύχει τους στόχους της. Η ανάπτυξη απαιτεί επενδύσεις», δήλωσε ο  Αναπληρωτής Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος πρόσθεσε ότι πολύ σύντομα θα φανούν τα χρήματα του Ταμείου Ανάπτυξης στην πραγματική οικονομία.

Μεγάλη η ευθύνη, είμαι έτοιμος να την αναλάβω. Θα επισκεφτώ τον υπουργό κ. Χατζηδάκη για να αναλύσουμε τις αρμοδιότητές μας«», δήλωσε ο Νικόλαος Ταγαράς, βουλευτής Κορινθίας ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024