Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό»: Απίστευτος Τραμπ σε δημοσιογράφο που τον «στρίμωξε» για τον κοροναϊό

«Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό»: Απίστευτος Τραμπ σε δημοσιογράφο που τον «στρίμωξε» για τον κοροναϊό

Ο Τραμπ για άλλη μια φορά διέσπειρε ψευδείς πληροφορίες για τον κοροναϊό σε συνέντευξή του, προκαλώντας την έκπληξη και την οργή δημοσιογράφου.

Σε αντιπαράθεση με δημοσιογράφο ήρθε για άλλη μια φορά ο Ντόναλντ Τραμπ, αποδεικνύοντας ότι η κόντρα του με τα ΜΜΕ καλά κρατεί.

Ο Τζόναθαν Σουάν της εκπομπής «Axios» του HBO έφερε πολλές φορές σε δύσκολη θέση τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος δεν φάνηκε πάντως να πτοείται και συνέχισε να διαδίδει ψευδείς πληροφορίες για την κατάσταση με τον κοροναϊό στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι όλα είναι «υπό έλεγχο». «Ο κόσμος πεθαίνει, είναι αλήθεια. Είναι αυτό που είναι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε την κατάσταση υπό έλεγχο όσο μπορούμε. Πρόκειται για μια τρομερή πανδημία», είπε κυνικά.

Μια εικόνα… χίλιες λέξεις η έκφραση του δημοσιογράφου.

Πολλές φορές, ο δημοσιογράφος έδειξε τη δυσπιστία και τον εκνευρισμό του, καθώς ενώ παρουσίαζε το ένα δεδομένο μετά το άλλο, ο Τραμπ απλά τα αρνούνταν με… ανύπαρκτα επιχειρήματα.

Ολόκληρη η συνέντευξη θύμισε παρωδία, παρά σοβαρή πολιτική συζήτηση, με πολλούς αναλυτές να κάνουν λόγο για το τελευταίο λιθαράκι στην «ταφόπλακα» της καμπάνιας του Τραμπ για την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο.

«Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό»

Ιδιαίτερη κακή εντύπωση έκανε ο διαπληκτισμός των δύο ανδρών για τα στατιστικά των θανάτων στις ΗΠΑ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ψευδώς ισχυρίστηκε ότι οι θάνατοι στις ΗΠΑ είναι χαμηλότεροι σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο, ενώ την ίδια ώρα προσπαθούσε να βρει το σωστό έγγραφο ανάμεσα σε μια σειρά από χαρτιά με διαγράμματα.

«Χαμηλότερα από τον κόσμο; Τι;», είπε έκπληκτος ο Σουάν, κουνώντας εκνευρισμένα το πόδι του.

Όταν ο Τραμπ βρήκε το σωστό χαρτί, ο δημοσιογράφος το κοίταξε και τον αποστόμωσε λέγοντας: «Εσείς μιλάτε για θανάτους ανά κρούσματα. Εγώ σας μιλώ για θανάτους ανά ποσοστό πληθυσμού».

Ο πρόεδρος του ΗΠΑ απάντησε αγριεμένος: «Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό!», με τον δημοσιογράφο να τον πιέζει λέγοντας «γιατί;».

«Δεν γνωρίζω τον Τζον Λιούις»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δέχτηκε κριτική και για το γεγονός ότι δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του Τζον Λιούις, του Αφροαμερικανού βουλευτή που ήταν πρωτοπόρος του κινήματος των πολιτικών δικαιωμάτων.

Ερωτώμενος για το πώς η ιστορία θα θυμάται τον Λιούις, ο Ντόναλντ Τραμπ παραδέχτηκε ότι δεν τον γνωρίζει. Μάλιστα, o Ρεπουμπλικανός πρόεδρος αρνήθηκε να χαρακτηρίσει «εντυπωσιακό» τον αγώνα του μακαρίτη βουλευτή, επειδή ο Λιούις δεν είχε παρευρεθεί στην ορκωμοσία του!

«Εύχομαι η Γκισλέιν Μάξγουελ να είναι καλά»

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Αμερικανός πρόεδρος ευχήθηκε στην Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην σύντροφο του Τζέφρι Επστάιν η οποία φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο στο κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης του επιχειρηματία, να «είναι καλά».

Υπενθυμίζεται ότι στη δεκαετία του ’90 ο Τραμπ είχε παρευρεθεί στα πάρτι του Επστάιν.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη – παρωδία:

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024