Την Τετάρτη το μεσημέρι η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης παρουσία της ΠτΔ
Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Την Τετάρτη στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Η ορκωμοσία θα πραγματοποιηθεί ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Υπενθυμίζεται ότι με τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο πρωθυπουργός, δεν άλλαξε πόστο κανένας υπουργός καθώς τα νέα πρόσωπα που εισήλθαν στην κυβέρνηση κατέλαβαν θέσεις υφυπουργών ενώ ο υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυκαλάκης αναβαθμίστηκε σε αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική ενώ ο Νίκος Παπαθανάσης αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός αποφάσισε:
– Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη, σε Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη Δημοσιονομική Πολιτική.
– Την αναβάθμιση του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση, σε Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα.
– Την τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Τσακλόγου στη θέση του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιου για τα θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης.
– Την τοποθέτηση της κας Ζωής Ράπτη, βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, σε θέση Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας.
– Την τοποθέτηση του κ. Νικόλαου Ταγαρά, βουλευτή Κορινθίας, στη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.
- Drone χτύπησε πολυώροφο κτίριο στο Ντουμπάι – Μεγάλη τρύπα στην πρόσοψη από την έκρηξη
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 15 Μαρτίου με συναρπαστικές προσφορές
- Ολυμπιακός: Εκτός και με τη Μονακό ο Βεζένκοφ
- Γιώργος Μαρίνος: Σε κλειστό κύκλο η κηδεία του – Που και πότε θα γίνει
- Τουλάχιστον 60 νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Νότια Αιθιοπία
- Σφυροκόπημα Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Το δόγμα του ρηχού και όπου φυσάει ο άνεμος στην εξωτερική πολιτική
