Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημόσιο: Επανέρχεται το κλιμακωτό ωράριο και η τηλεργασία για τις ευάλωτες ομάδες

Δημόσιο: Επανέρχεται το κλιμακωτό ωράριο και η τηλεργασία για τις ευάλωτες ομάδες

Το πρωί, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε ζητήσει από τους κ.κ. Τζιτζικώστα, Παπαστεργίου και Πατούλη την ένταση των ελέγχων από τη Δημοτική Αστυνομία και τις υπηρεσίες Υγείας για την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό του κοροναϊού

Να επανέλθει στο Δημόσιο το κλιμακωτό ωράριο, καθώς και η τηλεργασία για τους υπαλλήλους του Δημοσίου που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες ζήτησε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που είχε το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, με τους Προέδρους της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ, κ.κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και Δημήτρη Παπαστεργίου και με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, για τον κοροναϊό  επικοινώνησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας,  Νίκο Χαρδαλιά, και τον επικεφαλής της ομάδας λοιμωξιολόγων και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας για τον Covid-19, καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τους κ.κ. Χαρδαλιά και Τσιόδρα να επανέλθει στο Δημόσιο το κλιμακωτό ωράριο, καθώς και η τηλεργασία για τους υπαλλήλους του Δημοσίου που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες.

Το πρωί, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε ζητήσει από τους κ.κ. Τζιτζικώστα, Παπαστεργίου και Πατούλη την ένταση των ελέγχων από τη Δημοτική Αστυνομία και τις υπηρεσίες Υγείας για την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό του κοροναϊού. Στην τηλεδιάσκεψη μετείχε και η Γενική Γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του ΥΠΕΣ, κα Βιβή Χαραλαμπογιάννη.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024