Κοροναϊός: Τεστ μοριακής ανίχνευσης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης δημιούργησε ειδική μονάδα λήψης δειγμάτων εντός του αεροδρομίου «Μακεδονία»
Το τεστ μοριακής ανίχνευσης του κοροναϊού θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν από την 21η Αυγούστου οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο «Mακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Fraport Greece, το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης δημιούργησε ειδική μονάδα λήψης δειγμάτων εντός του αεροδρομίου «Μακεδονία» (επίπεδο αφίξεων) όπου όλοι οι αφικνούμενοι και/ή αναχωρούντες επιβάτες αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση της υπηρεσίας.
Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα γνωστοποιείται στους εξεταζόμενους περίπου 6 ώρες μετά τη λήψη του δείγματος. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από την 21η Αυγούστου και η τιμή της εξέτασης για το επιβατικό κοινό ανέρχεται στα 70 ευρώ. Η μονάδα θα λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 8:30-22:30.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Αυτή η μεγάλη επιτυχία αποδείχθηκε η αρχή του τέλους – Οι Take That όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά
- Ολυμπιακός: Ποιοι είναι οι πιθανότεροι αντίπαλοι σε περίπτωση πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League (pics)
- Συστήθηκε ομάδα εργασίας για την επίσπευση αδειοδότησης καταφυγίων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς
- «Πάμε με καλή ψυχολογία»: Τι είπε ο προπονητής του Άγιαξ για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό
- Κακοκαιρία: Σε ισχύ έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα στην γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου – Κλειστό το πορθμείο
- «Βροχή» τα 112 για επικίνδυνα φαινόμενα: Πώς θα εξελιχθεί η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες – «Καμπανάκι» για Αττική




