Superleague : Επικυρώθηκε η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14
Ομόφωνα ψηφίστηκε στη SL1 η επικύρωση της βαθμολογίας και για τις θέσεις 7-14. Με επιφύλαξη ψήφισαν Ξάνθη και Πανιώνιος.
Αυτό που φάνταζε ως το πιο δύσκολο σκέλος στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία. Ο λόγος, βεβαίως, για την επικύρωση της βαθμολογίας στις θέσεις 7-14 της Super League.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Ξάνθη Ξάνθη ψήφισε με επιφύλαξη, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με το μπαράζ που πρέπει να δώσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς θεωρεί ότι δεν είναι νόμιμο.
Επίσης, με επιφύλαξη ψήφισε την επικύρωση και ο Πανιώνιθος, με τους Νεοσμυρνιώτες να θεωρούν ότι κανείς δεν πρέπει να υποβιβαστεί ή να προβιβαστεί!
Αυτό, πάντως, που καθίσταται σαφές, πλέον, είναι ότι μετά την επικύρωση της βαθμολογίας, εάν η ΕΠΟ δεν προχωρήσει σε κάποιο πραξικόπημα, πραγματοποιώντας παράνομη αναδιάρθρωση, ο Πανιώνιος θα υποβιβαστεί στη Super League 2, ενώ η Ξάνθη θα δώσει αγώνες μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Αναλυτικά η βαθμολογία:
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις