Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ημέρα αποφάσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ημέρα αποφάσεων για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Superleague 1, Superleague 2/Football League και ΕΠΟ συνεδριάζουν σήμερα και αναμένεται να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τόσο για τα μπαράζ και τη βαθμολογία, αλλά και για την αναδιάρθρωση.

Το πρωί της Δευτέρας (3/8) θα συνεδριάσουν κατά σειρά Super League 1, Super League2/Football League και ΕΠΟ, προκειμένου να πάρουν τελικές αποφάσεις για το αν θα γίνει αναδιάρθρωση, μπαράζ και πόσες κατηγορίες θα έχει του χρόνου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η Superleague 1 θα κάνει Δ.Σ. με σκοπό να επικυρώσει τη βαθμολογία στις θέσεις 7-14, μετά θα τεθεί επί τάπητος η κεντρική διαχείριση, ενώ θα συζητηθεί και η πορεία των επαφών με την Πολιτεία, για το ενδεχόμενο παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα, έστω σε κάποιο μικρό ποσοστό, την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, το μεσημέρι (13:00) υπάρχει συνεδρίαση της Super League 2 και Football League για να καταλήξουν στην εισήγηση που θα κάνουν στην ΕΠΟ. Λέγεται πως θα προτείνουν ένωση των δύο κατηγοριών και διεξαγωγή της νέας σεζόν με δύο ομίλους.

Έτσι θα καταργηθεί η Football League και οι ομάδες της μαζί με τους οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής θα βρεθούν στην δεύτερη κατηγορία.

Στις 17:00 είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που θα κληθεί να πάρει και τις αποφάσεις για την τύχη όλων των πρωταθλημάτων. Η Λίγκα έκανε σαφή και πέρα από κάθε αμφιβολία τη στάση της ξεκαθαρίζοντας από την περασμένη εβδομάδα πως δεν δέχεται αναδιάρθρωση και ότι αν γίνει αυτό τότε δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Και η Nova έχει παρόμοια άποψη, ενώ πολλά ερωτήματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα μετά τις συνεδριάσεις σε Superleague 1, Superleague 2/Football League και ΕΠΟ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-79: Ξέσπασε και ισοφάρισε σε 1-1

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι μετά το πρώτο δεκάλεπτο και επικράτησε με 95-79 της Μακάμπι, με τους Πράσινους να ισοφαρίζουν σε 1-1 τη σειρά των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024