Η ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Όγκνιεν Βράνιες, με το βόσνιο στόπερ να επιστρέφει στην Ένωση και μάλιστα με κλειστό συμβόλαιο.
Ο βόσνιος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε με τα δεύτερα της Άντερλεχτ και όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του στην ΑΕΚ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα από το Βέλγιο, δέχεται «ψαλίδι» στο συμβόλαιό του, προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ.
Η βελγική ομάδα από την πλευρά της φέρεται να ζητά ένα εκατ. ευρώ για να τον αφήσει, ενώ, αν και η ΑΕΚ δε σκοπεύει να δώσει χρήματα στους Βέλγους, η μεταγραφή προχωρά, καθώς αργά ή γρήγορα θεωρείται δεδομένο ότι ο παίκτης θα βρει λύση και θα φύγει από την Άντερλεχτ.
«Είναι πρόθυμος να αφήσει το 1,3 εκατ. ευρώ, ακαθάριστο ετήσιο μισθό που παίρνει στην Άντερλεχτ, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ, η οποία του δίνει μια επιλογή για 3+1 χρόνια» έγραψε το voetbalnieuws.be.
Για να συμπληρώσει ότι «ο Βράνιες δεν έχει μέλλον στην Άντερλεχτ».
Στη Σερβία και στην Ιταλία μιλούν για… ανατροπή στην υπόθεση του Άλεκ Πίτερς με την Αρμάνι – Πώς μπορεί να συγκριθεί η περίπτωση του Αμερικανού με τον Μιλουτίνοφ.
Η τεχνολογία των Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων μετακομίζει στα δημόσια γήπεδα και στα πάρκα του Πεκίνου, σε μια αθλητική βιομηχανία που στοχεύει στα 970 δισ. δολάρια.