Ευνοϊκό πεδίο διαμορφώνεται για την ΑΕΚ στην υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας των Καναρίων Νήσων Canarias7.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Λας Πάλμας περιστέλλει τις δαπάνες της λόγω της πανδημίας και προτείνει μειώσεις αποδοχών.
Ο Σέρχιο Αραούχο δε φαίνεται να συμφωνεί με το «ψαλίδι» και αρνήθηκε την πρόταση της διοίκησης.
Ο αργεντινός στράικερ δεν είναι ένας οποιοσδήποτε του ρόστερ, αλλά ένας από τους πιο υψηλόμισθους, με ετήσιες αποδοχές 2 εκατομμύρια ευρώ.
Το ρεπορτάζ συνεχίζει ότι ο «Τσίνο» ζήτησε να μείνει ελεύθερος από τη Λας Πάλμας και να υπογράψει σε άλλη ομάδα.
Μια εξέλιξη που δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ, αφού είναι δεδομένο ότι θα ήθελε να διατηρήσει τον Αραούχο στο δυναμικό της.
Ειδικά με μεταγραφή και όχι με δανεισμό αυτήν τη φορά.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
O Ράφα Μπενίτεθ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Πλζεν αλλά και για την προσπάθεια που κάνει στους πράσινους, ώστε να αρχίσουν να διεκδικούν τίτλους.