Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Δικογραφία σχηματίστηκε από την ασφάλεια Πατρών εις βάρος, για αποπλάνηση ανηλίκου, έπειτα από καταγγελία μητέρας.
Πιο συγκεκριμένα, ο άντρας κατηγορείται για θωπεία στα γεννητικά όργανα, μετά από καταγγελία της μητέρας ενός 5χρονου παιδιού.
Το ανήλικο κοριτσάκι παραλήφθηκε από το προσωπικό του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα για να εξεταστεί για κακοποίηση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thebest.gr.
Η μητέρα κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από άτομο του συγγενικού περιβάλλοντος του παιδιού.
Άμεσα, βρέθηκε στο πλευρό του η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου και ψυχολόγος καθώς επίσης και η Αστυνομία, ενώ παραγγέλθηκε και διενεργήθηκε ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας, η 5χρονη κακοποιήθηκε με αιχμηρό αντικείμενο από συγγενικό πρόσωπο.
Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες του patrastimes.gr, από την κλινική εξέταση δεν βρέθηκαν στοιχεία που να επαληθεύουν τους ισχυρισμούς της καταγγέλλουσας. Η υπόθεση εξετάζεται με μεγάλη προσοχή.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου