Εχει αφεθεί στη μοίρα της η Βραζιλία : Νέα ασύλληπτα θλιβερά ρεκόρ θανάτων και κρουσμάτων
Η Βραζιλία κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο νέα θλιβερά ρεκόρ τόσο ως προς τον αριθμό των θανάτων εξαιτίας του κοροναϊού όσο και ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων.
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι κατέγραψε νέα θλιβερά ρεκόρ τόσο ως προς τον αριθμό των θανάτων εξαιτίας της COVID-19 όσο και ως προς τον αριθμό των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.
Ξεπέρασε και όλα τα όρια
Συγκεκριμένα, οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο ανήλθαν σε 1.595, και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε 69.074.
Ο απολογισμός της πανδημίας του κοροναϊού στον γίγαντα αυτόν της Λατινικής Αμερικής με τα 212 εκατομμύρια κατοίκους ξεπέρασε τους 90.000 νεκρούς (έφθασε τους 90.134), ενώ οι άνθρωποι που έχουν προσβληθεί ξεπέρασαν πλέον τα 2,5 εκατομμύρια (είναι 2.552.265).
Πηγή: ΑΠΕ
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
- Ασπρόπυργος: Βίντεο ντοκουμέντο με τον εγκαυματία να βγαίνει από την επιχείρηση – «Εγώ άναψα ένα τσιγάρο»
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442