
Έπληξε το Μεξικό ο τυφώνας «Χάνα»: Δύο νεκροί και τέσσερις αγνοούμενοι
Μια γυναίκα και η κόρη της έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά καθώς προσπαθούσαν να περάσουν φουσκωμένο ποτάμι με αυτοκίνητο στην πολιτεία Κοαουίλα, στα σύνορα με τις ΗΠΑ
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις αγνοούνται στις περιοχές του Μεξικού από όπου πέρασε η καταιγίδα Χάνα, προκαλώντας πλημμύρες στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας.
Μια γυναίκα και η κόρη της έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά καθώς προσπαθούσαν να περάσουν φουσκωμένο ποτάμι με αυτοκίνητο στην πολιτεία Κοαουίλα, στα σύνορα με τις ΗΠΑ, ανέφερε ο μεξικανικός Τύπος.
Άλλοι τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται στην ίδια μεξικανική πολιτεία, που πλήττεται από ισχυρές βροχοπτώσεις τις τελευταίες 48 ώρες.
Πάνω από χίλιοι Μεξικανοί συνεχίζουν να φιλοξενούνται σε προσωρινά καταφύγια μετά το πέρασμα της καταιγίδας, που πριν υποβαθμιστεί σε αυτή την κατηγορία ήταν ο πρώτος τυφώνας της περιόδου στα παράλια του Ατλαντικού.
Όταν έπληξε το Τέξας, φέρνοντας σφοδρές βροχοπτώσεις και σφοδρές ριπές ανέμου, η Χάνα ήταν τυφώνας κατηγορίας 1.
Μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι υπάρχει ακόμη κίνδυνος πλημμυρών και κατολισθήσεων στο βόρειο Μεξικό.
Πηγή: ΑΜΠΕ
- Ωραιόκαστρο: Κατέληξε η γυναίκα που είχε πάθει ανακοπή – Στους τρεις οι νεκροί από την καταστροφική πυρκαγιά
- Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ζινεντίν Σμαΐλοβιτς
- Σουδάν: Τουλάχιστον 330 παιδιά έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί στον πόλεμο φέτος, σύμφωνα με τη UNICEF
- ΟΙΕΛΕ: Κίνδυνος κατάρρευσης του εκπαιδευτικού επαγγέλματος – «Ώρα μηδέν εάν δεν υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις»
- ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: Και αυτό το περιστατικό θα μπει κάτω από το χαλί – Τέταρτη ημέρα διασυρμού της χώρας
- Η ομοσπονδία της Βραζιλίας στηρίζει τον Αντσελότι




