Φέτελ : «Η Φεράρι πάντα ήταν ένα όνειρο για εμένα, θαύμαζα τον Σουμάχερ»
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μίλησε για την θητεία του στην Φεράρι και είπε ότι αποτελούσε όνειρο για εκείνον να γίνει μέλος της, καθώς θαύμαζε τον Μίκαελ Σουμάχερ.
Ο κύκλος του Σεμπάστιαν Φέτελ κλείνει σιγά-σιγά στην Φεράρι και ο ίδιος μίλησε για αυτό. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θαύμαζε πάντα τον Μίκαελ Σουμάχερ και για αυτό ήταν όνειρο του να δουλέψει για την ιταλική εταιρία. Ακόμα, αποκάλυψε το μεγαλύτερο παράπονο, που έχει από τον εαυτό του.
Αναλυτικά, ο Ισπανός είπε: «Η Ferrari πάντα ήταν ένα όνειρο για εμένα, από τα παιδικά μου χρόνια. Έβλεπα τον Σουμάχερ στο κόκκινο αυτοκίνητο, εμπνεύστηκα από εκείνον και ακόμη εμπνέομαι, επειδή θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος που υπήρξε.
Ήλπιζα να πάρω μερικά πρωταθλήματα από τον Λιούις Χάμιλτον για να τον κρατήσω λίγο πιο μακριά από το ρεκόρ πρωταθλημάτων του Σουμάχερ.
Τώρα βλέπουμε ότι έχει μειώσει πολύ τη διαφορά του. Κοιτώντας πίσω, η αποστολή μου και ο στόχος μου ήταν να κερδίσω πρωτάθλημα και δεν το κατάφερα αυτό. Υπό αυτό το πρίσμα, απέτυχα. Ακόμη κι έτσι όμως ήταν καλά χρόνια, είχαμε πολλές καλές στιγμές και όμορφους αγώνες. Δεν το μετανιώνω ποτέ».
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά