Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής 10χρονης

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για την απόπειρα αρπαγής 10χρονης

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικης στην Θεσσαλονίκη

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 63χρονος που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει 10χρονο κοριτσάκι που πουλούσε χαρτομάντιλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή και την επομένη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε εις βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για σήμερα.

Ο 63χρονος φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη και να επιχείρησε να την επιβιβάσει σε διερχόμενο ταξί, αλλά το κοριτσάκι αντέδρασε και κατάφερε να ξεφύγει.

Περαστικός αντιλήφθηκε το περιστατικό και ενημέρωσε την Άμεση Δράση, αστυνομικοί της οποίας, με τη συνδρομή στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα.

Κατά την προανακριτική του εξέταση, ο 63χρονος συνταξιούχος αρνήθηκε την πράξη που τού καταλογίζεται.

Το ραντεβού «παγίδα»

Ο 63χρονος επί ένα μήνα πήγαινε στο συγκεκριμένο καφέ για να συναντά την μικρή. Το μεσημέρι της Πέμπτης της έδωσε ραντεβού με την διευκρίνηση να είναι μόνη. Είναι η μέρα που την ρώτησε αν έχει μαζί της διαβατήριο, και στη συνέχεια της είπε ότι θα φύγουν μαζί στο σπίτι του.

«Το κοριτσάκι δεν απάντησε για το διαβατήριο. Της είπε ότι έχει ένα μεγάλο σπίτι να πάει να το δούνε. Το κοριτσάκι επειδή είχε αυτή την οικειότητα ήθελε να πάει. Έξω από το μαγαζί γυρνάει και της λέει, ότι θα πάμε με ταξί μάλλον, γιατί είναι μακριά. Το κοριτσάκι κόμπλαρε, της λέγαμε »όχι», πίσω από την πλάτη του, για να μην μας βλέπει»..

Παρά τις προειδοποιήσεις των υπαλλήλων στην καφετέρια να μην τον ακολουθήσει η 10χρονη δεν κατάλαβε ότι κινδύνευε. Τότε ειδοποίησαν τη δημοτική αστυνομία και έτσι πρόλαβαν τον 63χρονο πριν την επιβίβαση σε ταξί.

«Το κοριτσάκι πήγε τελικά γιατί του είπε ότι θα της πληρώσει το ταξί. Και ο υπεύθυνός μου, πήγε στην δημοτική αστυνομία που ήταν λίγο πιο πάνω τον ακολούθησαν και σταμάτησαν το κορίτσι λίγο πριν μπει στο ταξί».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024