Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιερέας που διέκοψε τη λειτουργία για πιστή που φορούσε μάσκα: Παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω ΠΟΥ

Ιερέας που διέκοψε τη λειτουργία για πιστή που φορούσε μάσκα: Παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω ΠΟΥ

Το τερμάτισε ο ιερομόναχος στην Εορδαία - Τι είπε για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον ΠΟΥ και τα... καρναβάλια

Τις αντισυμβατικές – αν μη τι άλλο – απόψεις του για τον κοροναϊό εξήγησε ο ιερομόναχος από την Εορδία, ο οποίος την Κυριακή διέκοψε τη λειτουργία του για να αποδοκιμάσει μια 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα μέσα στην εκκλησία.

Ο πατέρας Ιγνάτιος μίλησε στην ΕΡΤ, τονίζοντας:

«Υπάρχει παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω του ΠΟΥ… Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία». Είπε ακόμα ότι όταν φοράς μάσκα δεν αναπνέεις αέρα και πως δεν είναι πανδημία αυτό που έχουμε στην Ελλάδα μόνο με 200 νεκρούς.

Ο πατέρας Ιγνάτιος μάλιστα δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο κοροναϊός είναι ένα ψέμα και ότι «κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορωνοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πεθαναν».

Όσο για το περιστατικό με τη μάσκα και την πιστή, υποστήριξε: «Όταν την είδα με τη μάσκα, νόμιζα ότι είχαμε καρναβάλια. Καρναβάλι δεν είναι αυτός που φοράει μάσκα;». Μάλιστα, την ώρα που έλεγε τα λόγια αυτά κάποιοι πιστοί, που ήταν από πίσω του, άρχισαν να χειροκροτούν.

Ο ιερομόναχος πρόσθεσε: «Είναι ιερός ο χώρος εντός της εκκλησίας, δεν χρειάζονται μάσκες. Εδώ κατοικεί ο Θεός. Ο Θεός θεραπεύει. Είναι προσβολή για τον χώρο η μάσκα μέσα στον ναό».

«Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό», τόνισε.

«Όταν έρχεσαι στο σπίτι του Χριστού, θα πρέπει να είσαι σωστά ντυμένη. Να καλύπτεις σώμα και κεφάλι, αλλά το πρόσωπο πρέπει να είναι καθαρό», είπε επίσης ο ιερομόναχος Ιγνάτιος, που έδιωξε 74χρονη από την εκκλησία γιατί φορούσε μάσκα.

Ο πατέρας Ιγνάτιος που φέρεται να λειτουργεί αυτόνομα από την Αρχιεπισκοπή και τις οδηγίες που έχει δώσει για τον κοροναϊό αναφέρθηκε με σκληρό τόνο και στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κοροναϊό γιατί δεν πιστεύει στον Θεό».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Η καταγγελία για το πρωτοφανές περιστατικό

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, σε ανάρτησή της στο Facebook η Σ κόρη τη 74χρονης, σημειώνει:
«Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδως και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδευσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024