Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτομέου : «Καμία αμφιβολία πως θα ανανεώσουμε με Μέσι»

Μπαρτομέου : «Καμία αμφιβολία πως θα ανανεώσουμε με Μέσι»

Ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε για όλα όσα απασχολούν στην Μπαρτσελόνα όμως στάθηκε ιδιαίτερα στην ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι, τονίζοντας πως θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου σε συνέντευξή του στην El Mundo Deportivo μίλησε για Μέσι, Λαουτάρο, Σουάρες, Τερ Στέγκεν και Νεϊμάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ίδιος έχει πει πολλές φορές πως θέλει να αποσυρθεί παίζοντας στην Μπαρτσελόνα και δεν έχω καμία αμφιβολία πως θα ανανεώσουμε».

Για τα υπόλοιπα συμβόλαια: «Προτεραιότητα για μένα είναι αυτό του Τερ Στέγκεν, όχι μόνο λόγω της ποιότητάς του, αλλά και για την παρουσία του στα αποδυτήρια και το μέλλον της ομάδας. Στα 28 είναι ήδη από τους κορυφαίους στον κόσμο και έχει πολύ μέλλον. Ο Σουάρες έχει συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και αν πιάσει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών θα ανανεωθεί αυτόματα και για το 2021/22».

Για τον Νεϊμάρ: «Αν δεν μπορεί να έρθει κάποιος με ανταλλάγματα, είναι πολύ δύσκολο να γίνει μια τέτοια μεταγραφή», ενώ για τον Λαουτάρο τόνισε: «Είχαμε μιλήσει με την Ίντερ, αλλά τώρα οι επαφές έχουν σταματήσει».

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024